Nvidia Geforce GT 720 M Directx 12 Destekleyecek mi ?

Onur Hançer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorum konudaki gibidir. Ekran kartım Directx 12 destekleyecek mi öğrenmek istiyorum. Ekran kartım Nvidia Geforce GT 720 M. Şimdiden teşekkürler.

GTX serilerine gelecek. GT serilerine yok diye biliyorum. Gelse de o karttan bir yol olmaz zaten.
NVIDIA tarafında GeForce 400 serisinden itibaren çıkan bütün kartlar DX 12 destekleyecek. "Gelse de o karttan bir yol olmaz." gibi iddialı yorumlarda bulunmayın. DirectX 12 ciddi bir performans artışı vadediyor. Yani normal şartlarda bu kartla oynanamayan veya düşük ayarlarda oynanan oyunlar daha akıcı bir şekilde oynanılabilecek.

Değil DX12, DX14 gelse yine de olmaz. 1366X768 de dahi berbat veren bir karttan bahsediyoruz.
O kadar iddialı konuşmayın derim. Geçtiğimiz Ağustos ayında bir etkinlikte Intel DirectX 12'nin yapabildiklerini göstermişti. Üstelik test için dahili HD 4400 ekran kartı kullanıldı. DirectX 11 altında benchmark uygulamasında 19 FPS veren HD 4400, DirectX 12 altında 33 FPS'ye çıktı. Harici grafik işlemcilerde ise çok daha etkili sonuçlar bekleniyor.

NVIDIA tarafında GeForce 400 serisinden itibaren çıkan bütün kartlar DX 12 destekleyecek. "Gelse de o karttan bir yol olmaz." gibi iddialı yorumlarda bulunmayın. DirectX 12 ciddi bir performans artışı vadediyor. Yani normal şartlarda bu kartla oynanamayan veya düşük ayarlarda oynanan oyunlar daha akıcı bir şekilde oynanılabilecek.
Hocam yani benim kartıma da gelecek değil mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı