NVIDIA sitesinden driver indirdim ama uyuşmuyor hatası veriyor. Eski sorulan sorularda (391.35) kurun diyorlar ama kurdum, hesap kur dedi hata verdi kulllanamadım.
Hangisini yüklemem gerek?
NVIDIA sitesinden driver indirdim ama uyuşmuyor hatası veriyor. Eski sorulan sorularda (391.35) kurun diyorlar ama kurdum, hesap kur dedi hata verdi kulllanamadım.
Hangisini yüklemem gerek?
Bende de şu an GT730 var ve 388.13 ile birlikte sorunsuz şekilde kullanıyorum. Hatta bunu keşfeden de ben olabilirim. Çünkü ben driver yüklediğimde Türkçe kaynak bulamamıştım
Öncelikle merhaba. Bilgisayarımı internette sörf ve nadiren oyun oynamak için kullanıyorum ve bu hata yüzünden ne oyun oynayabiliyorum ne de doğru düzgün internete girebiliyorum. Bilgisayarım aniden donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Kitli iken numlock'a bastığım zaman ışığı ne yanıyor ne...
Fermi GPU kullanan donanımlara sahip olan kişiler Nvidia açıklamasına göre sadece Ocak 2019'a kadar kritik güncellemeleri alabilecek. Sosyal'de de bazı kişiler desteklenmiyor uyarısı ile karşılaşıyor ve sebebi budur. Bu gibi sorunu yaşayanlar ve bu tarihten sonra da sürücü sıkıntısı çekenlere...