NVIDIA GeForce GT540M Ekran kartı Sorunu

ddenizz

Hectopat
Merhaba benim her zaman olduğu gibi sorunlarım var. Ben geniş kapsamlı bir araştırma yapmaya çalıştım ne kadar yararlı olduğunu bu konuda göreceğiz. Benim bilgisayarım bazen oyunları harici NVIDIA'nın ekran kartından açıyor. Bazende işlemciden destek alan dahili ekran kartından çalışıyor. Tam hatırlamıyorum ama NVIDIA'nın yani harici olan grafiklerin fazla olduğu oyunlarda kullanılıyordu. Benim sorum ise NVIDIA'nın ekran kartını önerilen veya varsayılan yapmaya çalışma yani oyunlarda NVIDIA ekran kartımı kullanmak istemem.

DENEDİĞİM YÖNTEMLER

1. Sürücüleri güncelleştirdim. (Olmadı.)
2. Windows Olay Günlüğünü'ün üzerindeki işareti kaldırdım.(Sadece sürekli olan takılmalar gitti.)
3. NVIDIA Denetim Masasından Yüksek Performanslı NVIDIA İşlemcisi'ni varsayılan yaptım.(Olmadı.)
4. Oyuna girerken Sağ tıklıyorum>Grafik İşlemciyle Çalıştır> Yüksek Performanslı Grafik İşlemci diyorum.(Olmadı.)

Ekran kartım oyun için yetersiz fakat GTA 4 gibi eski bir oyunu açacağını düşünüyorum. Zaten benim ekran kartımdan daha kötü ekran kartı olanlar bile açıyordu.

Ekran Kartımın Özellikleri

Marka: NVIDIA GeForce GT540M
Bit: 128
GB: 1 yazıyor ama 1,65... gösteriyor.(65'ten sonrasını unuttum :D)

Aslında resmini atsam daha iyi olur.

xVQQ5V.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı