NVIDIA GeForce GT630 halen alınır mı? Performansı nasıldır?

EGEMENK

Decapat
Herkese merhaba. Bugün Letgo'da gezinirken NVIDIA GeForce GT 630 2 GB GDDR3 buldum ve fiyatı çok ucuz 100TL gibi bir fiyatı var. Sizce alınmalı mı? Performansı nasıldır?
Ve Core 2 Duo E6600 2.40 GHz işlemci destekler mi (Quad'la değiştirilebilir) cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Sistem özelliklerim:
Gigabyte GA-EP35C-DS3r anakart (rev 2.1)
Core 2 Duo E6600 2.40 GHz işlemci.
NVIDIA GeForce 9500 GT 1GB ekran kartı
5GB RAM

Bu arada GT 630 DirectX'i kaç ve PUBG Lite Fornite ETS 2 1.36 GTA V gibi oyunları düşükte oynatırmı şu anki ekran kartımla düşük ayarlarda GTA V oynayabiliyorum fakat diğer yazdıklarımı DirectX'im kurtarmadığı için oynayamıyorum bu yüzden DirectX benim için önemli şimdiden teşekkürler.

Abi ben kullanıcısıyım tavsiye etmem Casper bilgisayar aldığımızda (babam tarafından eve) içinden çıkmıştı.
İşin dramatik yanı işlemcim i7 3770 verilmişti :D.

Değmez dostum. Çok kötü kart.

Biliyorum para bulmak zor ama ikinci el GTX 950, 760 için biriktirmeye çalış. 630 almaya değmez.

Fazla bir fark olur mu bilemem, ama GT 9500'den daha iyi olacağı kesin. Sana önerim GT serisine bulaşma.

Hocam kafayı mı yedin benim sistemde de o var aman Allah uzak dur. Bilgisayar alma daha iyi.

Abi ben kullanıcısıyım tavsiye etmem Casper bilgisayar aldığımızda (babam tarafından eve) içinden çıkmıştı.
İşin dramatik yanı işlemcim i7 3770 verilmişti :D.

Hocam cevaplarınız için çok teşekkürler. Peki ekran kartı ne önerirsiniz 200-250 TL bütçem var zaten PC'mde çok güçlü değil aklımda R7 240 var aslında onlara ne dersiniz PC çok güçlü olsa ileri seviye ekran kartı alırdım fakat bu PC'ye gidipte GTX vs takmak saçma geliyor sizin öneriniz nedir ve R7 240'a ne dersiniz?

GTX 750 ti ya da GTX 760'tan daha düşük kartlara zorda kalmadığınız sürece para vermeyin arkadaşlar. Verirseniz, eski kartınızla 30 alıyorsanız yeni kartınızla 35 FPS alınır. 5-10 FPS için ekran kartı değiştirilmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı