NVIDIA GeForce GT630 halen alınır mı? Performansı nasıldır?

GTX 750 Ti'ları da düşündüm hocam ama PC'nin kendisi belirli fazla ya kaçmazmı o kartlar?
Hayır fazla kaçmaz. Güç tüketimi oldukça düşük bir kart. LOL, CS:GO, GTA V gibi oyunları oynamak için çok ideal bir kart. Benim amacım paranızı boş yere vermemeniz. Darboğaz yapmaz demiyorum. %15'lik bir darboğaz olacağını düşünüyorum. Ancak alacağınız FPS, R7 240 veya GT630 ile kıyaslanamaz. Deneyimleyen, bilen başka arkadaşlar varsa beni düzeltebilirler.

GT 440 ve GTS 450 DX11 desteğine sahip kartlar.

Hocam Letgo'da MSI GTS 450 buldum 165 TL fiyatı var iyi midir fiyatı?
Hayır fazla kaçmaz. Güç tüketimi oldukça düşük bir kart. LOL, CS:GO, GTA V gibi oyunları oynamak için çok ideal bir kart. Benim amacım paranızı boş yere vermemeniz. Darboğaz yapmaz demiyorum. %15'lik bir darboğaz olacağını düşünüyorum. Ancak alacağınız FPS, R7 240 veya GT630 ile kıyaslanamaz. Deneyimleyen, bilen başka arkadaşlar varsa beni düzeltebilirler.

Hocam tabii ki de bu saydığım ekran kartları ile kıyaslanamaz fakat tahmini olarak birazda bilgi olarak fazla gibi geliyor cevabınız için teşekkürler GTX 750 Ti serisinede bir göz atıcam.

Zotac GTX 750 Ti 2 GB 395 TL fiyat biçmişler 2. el tabii ki ama nasıl Zotac iyi olur mu?

Hocam tabii ki de bu saydığım ekran kartları ile kıyaslanamaz fakat tahmini olarak biraz da bilgi olarak fazla gibi geliyor. Cevabınız için teşekkürler, GTX 750 Ti serisine de bir göz atacağım.
Biraz Youtube'dan araştırmanızı öneririm. Örnek olarak aşağıya bir video bırakıyorum hocam. Karar tamamen size ve bütçenize kalmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçenizi arttırıp GTX 750-750 Ti almanız sizin için daha iyi olur, güncel ve ucuz sayılabilecek kartlar, hem sisteminizi güncellediğinizde elinizde iş görür bir kart olur.

Peki bu sistem beni daha ne kadar götürür ona göre para harcamak istiyorum bir çoğunun gözünde ölü yatırım gibi duruyor o yüzden yüksek meblalar yatırmakta istemiyorum GTX 750 Ti'da iyi ekran kartı olduğunu biliyorum sizce hangisini yapmak mantıklı olur GTS450 serisi mi 165 TL'ye yoksa GTX 750 Ti 395 TL'ye?

2 gb ekran kartı seçmeyin alıcaksanız gtx 750 ti yı 4gb seçmenızı öneririm 2gb seçmeyin
Peki bu sistem beni daha ne kadar götürür ona göre para harcamak istiyorum bir çoğunun gözünde ölü yatırım gibi duruyor o yüzden yüksek meblalar yatırmakta istemiyorum GTX 750 Ti'da iyi ekran kartı olduğunu biliyorum sizce hangisini yapmak mantıklı olur GTS450 serisi mi 165 TL'ye yoksa GTX 750 Ti 395 TL'ye?
hocam 2 gb kart almayın bence gtx 750 ti daha mantıklı olur ama 4gb alın 2 gb ye 395 tl bayılmayın

RX460'a da bakabilirsiniz.
Biraz daha araştırıp daha ucuz bir 750ti bulabilirsiniz, güç girişi vs. uğraşmadan tak kullan bir ekran kartınız olur hem performanslı olur.

2 el alım satım da bir cocuk 350 tl ye gtx 950 satıyordu işlemciyle darbogaz yapar ama onu alırsanız daha iyi olur işlemciyide daha sonra güncellersiniz
2 gb artık işe yaramaz hale geldi bence ben suan 4gb kullanıyorum o bile oyunlarda zorlanıyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı