NVIDIA Geforce GT840M İnceleme Yapan Var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekran kartı sınıflandırması soldan ikinci rakam ile yapılır 4 yani orta seviyeli.
 
Ürün, kodundan da anlaşılacağı üzere X serisi bir kart değil, bu da demek oluyor ki hedeflenen kitle oyuncular değil, genel kullanıcılar. Tabi bu demek değil ki "Bu kartla oyun oynanmaz!", oynanır oynamasına, ama ortalama bir performans ile...
 
Çok kötü bir ekran kartı değil ama oyun delisiysen en az gtx serisinden ekran kartı almalısın. ;)
 
Ekran kartı değil ama işlemci sıkıntı çıkartabilir zira ultrabooklar için tasarlanan düşük güç tüketimli bir işlemcin var.
 
Ekran kartı değil ama işlemci sıkıntı çıkartabilir zira ultrabooklar için tasarlanan düşük güç tüketimli bir işlemcin var.

İşlemciden ziyade ekran kartı önem taşıyor hocam. Zira kıyaslamaya alacak olursak ekran kartı çok kötü değil fakat crysis te sağlıklı fps alacağından kuşkuluyum. :rolleyes:
 
Doğru söylüyorsun fakat şöyle düşün ekran kartın GTX780 olsa da işlemcin pentium olduktan sonra sağlıklı fps alamazsın ben bunu belirtmek istedim. Arkadaşın ekran kartı iyi ama işlemci oyunlar için ideal bir işlemci olamaz. Yani fps kayıpları işlemciden kaynaklı olur.
 
bende lenovonun z5070 i7 modelli bilgisayarı var ve içinde o ekran kartı var ve çok memnunum gta 4 crysis 3 vb oyunları mediumda oynayarak itirdim bence almalısın
 
Kullanıyorum.Memnumun ama gtx'ler çıktı bence onlardan alın.
 
Konuyu uzun zaman sonra hortlatacağım ama taş gibi kart GTA 5 50-60 fps mediumda high ise 30-40 PES 2016 sabit 60 FİFA 15 sabit 60 CS GO Ultrada 150-200 e kadar cıkıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı