NVIDIA GeForce GT840M iyi midir ?

The Dawnguard

Kilopat
Yazın Casper modelli bir laptop aldım memnunum fakat bir kaç aklımda soru var. NVIDIA GeForce GT840M iyi midir ? çünkü bir adet barındırıyor. Ayrıca oyun gereksinim sitelerinde işlemcim sorun çıkarıyor. Modeli ise , Intel Core i5 4200M CPU 2.50 GHz (4 CPUs) iyi midir? Flood olmasın diye aynı konuya yazıyorum. Arkadaşlar NVIDIA PhysX ürünü 12 versiyonundan 14 e güncellenmiyor. Dosyayı (exe) açtığım zaman ürün paket hatası gibi bir şey veriyor. Kendi sitesinden indirmeme rağmen. Başka bir program ile örneğin driver update programlarıyla yada GeForce Experince programıyla güncelleyince de başarısız hatası veriyor. Bunun çözümü nedir arkadaşlar?

İşlemci ve gpu'unuz son oyunları low-med arasında 30 fps oynatabilir. Keşke Casper almasaydınız. :cry: Driver update programları kullamanızı tesinlikle tavsiye etmiyoruz. DDU ile grafik sürücünüzü güvenli modda kaldırıp geforce.com'dan uygun sürücüyü indirip kurarsanız sorun çözülür.

CASPER sorunlu bir marka biliyorum ama imkanlar sırasında bütçem ancak buna yetti. İleride bir ufak bir canavar toplamayı düşünüyorum. Şimdilik bununla idare edeceğiz. Sadece biraz dişimizi sıkmamız lazım. Neyse şimdi biraderim DDU programını denemeye kalkışmıştım fakat serial key istediğinden tam başarılı bir sonuç alamamıştım. Güvendiğiniz ve serial key veren patch programlı bir site var ise kurallara aykırı değilse burada (büyük ihtimal aykırı) aykırıysa da özel platformlardan atar mısınız? Bu arada mesajınız için teşekkürler.

CASPER sorunlu bir marka biliyorum ama imkanlar sırasında bütçem ancak buna yetti. İleride bir ufak bir canavar toplamayı düşünüyorum. Şimdilik bununla idare edeceğiz. Sadece biraz dişimizi sıkmamız lazım. Neyse şimdi biraderim DDU programını denemeye kalkışmıştım fakat serial key istediğinden tam başarılı bir sonuç alamamıştım. Güvendiğiniz ve serial key veren patch programlı bir site var ise kurallara aykırı değilse burada (büyük ihtimal aykırı) aykırıysa da özel platformlardan atar mısınız? Bu arada mesajınız için teşekkürler.
DDU ücretsizdir. Display Driver Uninstaller Download version 13.4.0.0 buradan indirebilirsin :)

Teşekkürler , deneyeceğim.

Şu sorunla karşılaştım , sistemimde hiç bir ekran kartı sürücüsü yokken hatta kayıt defteri taraması bile yapmışken böle bir hata alıyorum. Güvenli modda kaldırdığım halde böyle hata vermesi normal değil bence.
m
zAabDEy.png

Yardım eden yok mu ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı