NVİDİA GeForce GTX 560 Ti ekran kartısıcaklık ve fan ayarı

Sansi Salvo

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi NVİDİA GeForce GTX 560 Ti ekran kartım var arkadaşlar sormak istediğim iki tane soru var.

Birçok siteye baktım herkes yazmış ekran kartlarının sistem boştayken veya oyundayken olması gereken sıcaklığını ama anladığım kadarıyla her ekran kartının referans sıcaklığı farklı yani başka bir ekran kartının dayanabileceği sıcaklıkla başkasınınki uyuşmayabiliyor bu ekran kartının sistem boştayken ve yük esnasındaki olması gerek ndeğerleri yazarsanız sevinirim ( Ben boştayken 25-35 derece , oyundayken en fazla 45 dereceyi görüyorum)

Bir de bu ekran kartının fan hızını yükseltmeye yarayan programlar var bir arkadaşım önerdi asus gpu tweak diye tamam işe yarıyor ama bu ekran kartının hızını kafama göre ayarlayamayacağımı düşünüyorum bunun stabil değeri var mıdır yoksa hiç ellemeyeyim mi bu fan hızına

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı