Nvidia GeForce GTX760 Nasıl bir Ekran Kartı ?

Tavsiyem bu ekran kartını alman.

www.vatanbilgisayar.com: R9 280 Gaming 3G GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Burdan oyun testleri izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu 2k oyun testi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı muazzam. Fakat anakart ile uyumlu mudur? Eğer uyumlu ise pazartesi günü sipariş ederim.

Anakart Modelim : Intel Z87 Chipset (Anakarttan pek anlamıyorum umarım ismi ve cismi doğru yazmışımdır)

Merhaba iyi forumlar herkese. Hemen size bir sorum olacak. Konu başlığında belirttiğim gibi ;

GTX760 nasıl bir kart ? Artıları nelerdir ? Varsa eksisi nelerdir ? Beni ne kadar götürür ? Oyunlarda kaç FPS alırım ? (Battlefield 4 - Cod A.W gibi)

Detaylı bir şekilde beni aydınlatırsanız sevinirim. Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.

GTX 760 eski bir yonga, performans olarak ise orta seviyeli oyuncu yongası diyebilirim. Şu an için çoğu oyunu en yüksek ayarlarda oynatır ama son çıkan ve çıkacak olan bazı oyunlar ile (AC Unity, Witcher 3 gibi) yüksek detaylarda sıkıntı yaşayabilirsin. GTX 760 yerine 100 TL kadar fark ödeyip R9 285 alabilirsin.

Benim öyle ultra takıntım yok. Şunu da belirtmek isterim. High - Ultra Arası beni tahminen ne kadar götürür? Çünkü bütçem de yok ekran kartsız dolaşmaktayım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı