NVIDIA GeForce Now Akıcılık sorunu

uurcanfdn1

Kilopat
75 Mbps internetim var ve ayarlardan GeForce Now'a 50 Mbps vermesi için ayarladım. Daha fazla veremiyorum. Her neyse FPS oyunlarından akıcılık yok, çok kötü. Sanki PlayStation'da gamepad'de oynuyormuş gibi hissediyorum. Çözünürlüğü düşürdüm, artırdım hala aynı. O harici the wticher türü oyunlar yavaş oldugu için sorun olmuyor ama oynadıgım çogu oyun FPS oldugu için oynanmaz hale geliyor. Pro sürümünü aldım sıra olayı olmasın diye ama bu böyle devam ederse hoş olmaz.

İnternetinizin markası ve GHz'i kaç?

TurkNet kullanıyorum, GHz derken anlamadım.

Ping vardır muhtemelen. Özellikle Online FPS oyunu oynuyorsanız CS gibi sizin Now sunucularına olan pinginiz + sunucunun oyun sunucusuna olan pingi olduğundan yüksek değerler ortaya çıkabiliyor.

O zaman Türkler için pek uygun bir seçenek olmayacak bu iş.

Çevrim içi oyunları bu oluşumlarda oynamak için henüz çok erken. NVIDIA 6 veri merkezi için tüm dünyada 60'ın altında ping değeri belirtmiş. Biz ona 60 desek, üstüne oyunların bulunduğu sunucuların ping değerleri ve şu an için benim atladığım bir takım farklı sebeplerle Total gecikme oldukça büyüyor. CS:GO'da Türkiye'de ortalama ping 80 civarı, üstüne sadece 60 değerini koysak bile oldukça sıkıntılı sonuç ortaya çıkıyor. Teknoloji tek kişilik oyunlar için ideal gibi görünüyor. Sistem istemeden bunu yapabilmesi bile çok iyi. Sadece FPS oynayanlar için pek tercih edilesi değil.

O zaman türkler için pek uygun bir seçenek olmayacak bu iş.

Türkiye için biraz erken bir teknoloji en azından NVIDIA Türkiye'de bir sunucu açana kadar o zaman bir nebze daha rahat olur ama yüksek kalitede oynamak için yine en az 50 Mbps hız lazım Türkiye'de maalesef bu hızı çoğu kişi alamıyor. Bu iki sorun çözülse bence Türkiye'de çok kar sağlayacak bir sistem.

Çevrim içi oyunları bu oluşumlarda oynamak için henüz çok erken. NVIDIA 6 veri merkezi için tüm dünyada 60'ın altında ping değeri belirtmiş. Biz ona 60 desek, üstüne oyunların bulunduğu sunucuların ping değerleri ve şu an için benim atladığım bir takım farklı sebeplerle Total gecikme oldukça büyüyor. CS:GO'da Türkiye'de ortalama ping 80 civarı, üstüne sadece 60 değerini koysak bile oldukça sıkıntılı sonuç ortaya çıkıyor. Teknoloji tek kişilik oyunlar için ideal gibi görünüyor. Sistem istemeden bunu yapabilmesi bile çok iyi. Sadece FPS oynayanlar için pek tercih edilesi değil.

Online olmayan FPS oyunlarında da çok gecikme var. O ne olacak?

NVIDIA'nın mevcut sunucuları, bizim aldığımız bağlantı değerleri ile şimdilik durum bu. Youtube üzerinden birçok kişi paylaşımda bulunmuş. Ekran kartı bile olmayan sistemlerde Witcher 3 gibi oyunları oynayabilmek keyifli. Bu tarzda oynanabilecek çok oyun var. Ödediğin paranın karşılığını ne kadar aldığın senin değerlendirmen gereken bir şey. Çoğunlukla FPS oynayanlara günümüz için o kadar da uygun olmayabilir belki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı