- Makaleler
- 23
Riser'la mı takacaksın abi? Bldiğim kadarıyla notebook vardı da sende.
Bir oyuncu laptopu, iki oyuncu sistemi bir tane cocuklar icin normal sistem var evde
Biraz abartmisim sanirim
Riser'la mı takacaksın abi? Bldiğim kadarıyla notebook vardı da sende.
Hocam ben de 7600M ile geçiniyorum siz baya yakmışsınız ortalığıBir oyuncu laptopu, iki oyuncu sistemi bir tane cocuklar icin normal sistem var evde
Biraz abartmisim sanirim![]()
PS4 de al tam olsun.Bir oyuncu laptopu, iki oyuncu sistemi bir tane cocuklar icin normal sistem var evde
Tam tersi dedim pardon. 500 dolar yazarken 400-450 euro olmalıydı, niye 640 dolar?
PS4 de al tam olsun.![]()
Tam tersi dedim pardon. 500 dolar yazarken 400-450 euro olmalıydı, niye 640 dolar?
Biraz mı?Bir oyuncu laptopu, iki oyuncu sistemi bir tane cocuklar icin normal sistem var evde
Biraz mı?Ailecek uzaya çıkmayı planlıyorsunuz galiba
![]()
Tamam da, evi Technopat ofise çevirmişsiniz. Bir inceleme yapın da izleyelim yahuYok be ya hani herkesin bir hobisi var benim de hobim bu ne yapayim![]()
Tamam da, evi Technopat ofise çevirmişsiniz. Bir inceleme yapın da izleyelim yahu![]()
En azindan alindi yazim resimlerini yapistirabilirsin.Her aldigim teknolojik alete inceleme yapsam yaklasik 3-4 haftada bir inceleme konusu acmam lazim ben incelemeyi üstatlara birakiyorum dilerseniz resimlerini cekerim ama lakin ayri konu actin burasi bayagi kirlendi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.