NVIDIA GeForce RTX 4060 Çıkış Tarihi Erkene Alındı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
NVIDIA GeForce RTX 4060 Çıkış Tarihi

NVIDIA GeForce RTX 4060 ekran kartlarının çıkış tarihi başlangıçta Temmuz olarak planlanmıştı ancak şimdi 29 Haziran’da satın alınabileceği duyuruldu. NVIDIA, yeni lansman tarihini bir Twitter gönderisiyle resmen açıkladı. Kullanıcıların ekran kartını 29 Haziran tarihinde 299 dolardan ön sipariş verebileceğini belirtiliyor. The GeForce RTX 4060 will now be available to order starting June 29, at 6AM […]

Devamı: NVIDIA GeForce RTX 4060 Çıkış Tarihi Erkene Alındı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bence en komiği 4060 Ti'ın en azından oyun performansında 3060 Ti'dan kötü performans vermesi.

Bu seri rezalet AMD tarafındada aynı şekilde giriş seviye kartlar cortladı hiç iyi değil fiyat performans noktasında nasipse bu seriyi geçip 5070 düşünüyorum olursa.

En az 16 bekliyordum 12'ye de razıydım bu ne zaten alacak gücüm yok her neyse :D

Bu seri rezalet AMD tarafındada aynı şekilde giriş seviye kartlar cortladı hiç iyi değil fiyat performans noktasında nasipse bu seriyi geçip 5070 düşünüyorum olursa.
Şahsen eğer RTX 5000/ RX8000 serisi kartlar gelmeden kart değiştirecek olursam 6600'den 6700XT veya 6800'e geçerim. Zaten RTX 3000/ RX6000 serisi kartlar iyice düşüyor.

Bir gün NVIDIA adında bir şirket varmış.
Yeni kartına kaç GB VRAM koyacağına bir türlü karar veremiyormuş.
Sonra aklına mükemmel bir fikir gelmiş...
Kağıttan seçmek!

Ekran Alıntısı.PNG

(Kötü çizimime aldırış etmeyin, sağ taraftaki NVIDIA abinin üstten bakışı :D)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı