Nvidia Gigabyte 770 oc mi Sapphire R9 280X mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Grafik çizimi ve renderi profesyonel olarak yapmıyorsan R9 280x alabilirsin. PhsyX'e gelince bak şimdi. Bir teknolojinin elle tutulur olması için her yönden pozitif olması lazım. PhsyX destekleyen oyun bir elin parmağını geçmiyor üstelik yeni çıkan teknolojide değil bunda şunu anlıyoruz oyun firmaların ne denli PhsyX'i desteklediği.

Ayriyetten de PhsyX açınca ciddi performans düşüşleri yaşıyorsun. Adam GTX TİTAN almış 60hz'lik monitörde 90 100 120 fps alıyor PhsyX açınca yaşanan performans düşüşleri etkilemiyor. Ama herkes GTX titan 780ti alamıyor ki.
Tabi yine sana kalmış seçim senin.

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 280X = OC'li HD 7970 G.E.

GTX 770 = OC'li GTX 680

GTX 680 > HD 7970 G.E.

GTX 770 > R9 280X

Fazla söze gerek yok. Yıllarını donanıma vermiş kişi bunları söylüyor.

Abi EXA şuan adamı soyuyor ya... GTX 770 2GB 1.100 TL. Yuh. O paraya ben Asus DC2 Oc 770 2GB + Samsung SSD 840 EVO alırım be.

Ben bayi fiyatından alıcağım için bana 200 tl ucuz geliyor. Aarkadaşlar bu arada şuan ekrankartını almaya gidiyorum. Siparişini geçicem ve pazartesi günü, en geç salı günü elime geçer.

Arkadaşlar merhaba tartışmanızı ve savlarınızı severek okudum. Sadece eksik olduğunu ve dikkatimi çeken kartlar arası 2 özelliğe dikkatinizi çekmek istedim. Amd 280x kart 3 gb ram ve 384 bit veri yoluna sahipken, nvidia gtx 770 2 gb ram ve 256 bit veri yoluna sahip. Her ikisi de başa baş performans veriyor, sonuç olarak gtx 770 384 bit ve 3 gb ram olasada karşılaştırma ona göre yapılsa sonuç ne olurdu? Teşekkür ederim.

Sonuç yine aynı olurdu yani eşit performans verirlerdi

R9 290 aslında elinde 2k çözünürlüklü veya üstü monitör varsa almak daha mantıklı olur. 60 hertz için biraz fazla kaçar. 60hz'lik monitör için R9 280x yeterli olacaktır.

1) Umarım getirecek.
2) Haluk abinin verdiği cevabı okuman yeterli. Ayrıca sen neden AMD tercih edildiğini de bilmiyorsundur. Ayrıca açıklayayım. Nvidia Sony'nin yaptığı ücret teklifini kabul etmediği için AMD'ye kaldı. 2. tercih olduğunu unutmamak lazım.
3) O da olmasa Nvidia ile yarışamaz bile zaten.
4) 20 oyun firması diyorsun, nerede açıklama bana resmi açıklama linklerini paylaşır mısın. Ben Amd'nin anlaşma ile ilgili herhangi bir haberini duymadım. Benim eksikliğim olabilir. Konu linklerini paylaş bakalım hep beraber.
5) Madde 3 ile eşdeğer.
6)Evet 20 30 lira bir fark var.

Sonuç yine aynı olurdu yani eşit performans verirlerdi

Allah'ım Allah'ım... Sen bakkaldan mı çıktın ? Gtx 770 3 gb ram ve bellek veriyolu 384 bite çıkarılınca aynı performans verirlerdi nasıl diyebiliyorsun ? Hangi mantıkla bana bir matematik hesabı yapar mısın ? 128 bit ne işe yarıyor ? Bellek veri yolu ne işe yarar sen onu biliyor musun ?

Sen hayatında render programlar kullandın mı ?

Ben Gtx 660 ti ile Batman Arkham City, Metro Last Night gibi oyunlarda ultra ve Physx açık iken oynuyorum. Sadece 500 liralık bir kart ile.

Physx hakkında ve desteklediği oyunlar hakkında bilgin yoksa yanlış bilgi verme. Detaylı bilgi için;

PhysXInfo.com - Projects using PhysX SDK

http://physxinfo.com/wiki/Upcoming_GPU_PhysX_games

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…