Daha fazla
Nvidianın 4 gb'lık modelinin fiyatı şuan ki dolar kuru ile 1.404 tl. Amd r9 290'ın fiyatı ise 1.496 tl. Yani Nvidianın 4 gb'lık modelini almak istesem onun yerine r9 290 alırım.
R9 290'ın çok başarılı bir ekran kartı olduğunu biliyorum fakat sadece Gigabyte GTX770 OC 2GB 256Bit GDDR5 16X | Ekran Kartları | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş bunu ya da Sapphire VAPOR-X R9 280X OC Boost 3GB 384Bit GDDR5 | Ekran Kartları | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş bunu alacak maddi durumum var.
Vram'in 2 gb olması beni amd'ye itiyor fakat physx ve cuda çekirdekleri ise Nvidiaya itiyor. Sanırım Nvidia alacağım ama 2 gb bellek beni çok korkutuyor.
Grafik çizimi ve renderi profesyonel olarak yapmıyorsan R9 280x alabilirsin. PhsyX'e gelince bak şimdi. Bir teknolojinin elle tutulur olması için her yönden pozitif olması lazım. PhsyX destekleyen oyun bir elin parmağını geçmiyor üstelik yeni çıkan teknolojide değil bunda şunu anlıyoruz oyun firmaların ne denli PhsyX'i desteklediği.
Ayriyetten de PhsyX açınca ciddi performans düşüşleri yaşıyorsun. Adam GTX TİTAN almış 60hz'lik monitörde 90 100 120 fps alıyor PhsyX açınca yaşanan performans düşüşleri etkilemiyor. Ama herkes GTX titan 780ti alamıyor ki.
Tabi yine sana kalmış seçim senin.
Son düzenleyen: Moderatör: