Hocam forum üzerinden özel mesaj atılmıyor sanırım. Nasıl ulaşabilirim ? Konu içerisinde etiketlemem yeterli mi ?
Estağfurullah kardeşim. Çözüme ulaşabilmiş olamasak da sana ve cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Ben etiketledim, yeterli olur. Biraz emr-i vaki oldu ama. Ne de olsa Technopat burası, anlayışla karşılayacaklardır.
Ben biraz varyemez gibi gözüktüm buradan ama, misafirlikte olduğum için mobil platformdayım hacım.
Yardımcı olamıyorum o yüzden.![]()
Arkadaş burda bahsetmiş. Bende de görev çubuğu simgesi kayboldu ama Geforce Experience çalışıyor. Oyunlarda herhangi bir problem yaşamadım ya da sistemsel olarak. Herşey stabil çalışıyor. Sende de durum aynı mı?Geforce Experience son sürüm notlarında duyurdu, artık "sistem tepsisi kalabalık görünmesin diye" kaldırmışlar tepsi bölümünden, normal bir şey yani, açmak istediğin zaman Experience açman yeterli.
Tamamdır hocam.https://forums.geforce.com/default/...anel-menu-and-tray-icon/post/5207243/#5207243
Missing GeForce Icon • r/nvidia
Kaldırıldığına yönelik mesajlar var. Gece olduğu için bağlanamayacağım. Yarın hala düzelmez ise incelerim ona göre bağlanırız gerekirse.
İncelediğin cihazlar update edilmiş miydi? En son update'ten sonra oldu bu sorun herkeste. Çoğu firma windows 10 harici sistemlere desteği çekti, bundan dolayı da eski windowslarda simge hala duruyor olabilirde. Ve sisteminde hiçbir sıkıntı yok, böyle kullanmaya devam et. Sonuçta masaüstünden de experience'e girip oyunlarını senkronize edebilirsin ihtiyaç duyarsan.Aynı fakat son birkaç gün içinde incelediğim cihazlarda bu durum yok. Ayrıca Win. 10 da meydana geldi bu durum. 8.1' de böyle bir durum yaşamadım.
Arkadaş burda bahsetmiş. Bende de görev çubuğu simgesi kayboldu ama Geforce Experience çalışıyor. Oyunlarda herhangi bir problem yaşamadım ya da sistemsel olarak. Herşey stabil çalışıyor. Sende de durum aynı mı?
Yok kardeşim kaale alıp almama söz konusu değil. Konu biraz uzadığı için ve bi yandan da beni bunalttığı için... Yoksa rütbe vs. benim için önem arz etmiyor. Her cevabı ciddiye alan birisiyim. Kusura bakma.Bu mesajı ben yazmıştım, beni ciddiye mi almıyorsunuz, yazdığım şeye mi inanmıyorsunuz, veyahut takılmam için ille de forumda yüksek rütbeli biri mi olmam gerek?
Bunun NVIDIA sürücüsüyle alakası yok, GeForce Experience son sürüm notunda belirtti sistem tepsisinden kaldırma olayını. Sorun yok bunda, arama çubuğuna Experience'i yazın açın çalışıyorsa sorun yok. [emoji106]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.