NVIDIA GPU kullanılamıyor

FurkanPrkt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar lutfn yardımcı olurmusunuz benim ekran kartım NVIDIA 710m. Oyunlarda GPU kullanamıyorum ve oyunlarım kasıyor butun optimasyonları yaptım ve olmuyor. Alt taraftakı link'den izlerseniiz gorebilirsiniz. Yardımcı olur musunuz ?

Link =
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GT710M cidden kötü bir kart. Ama güncel sürücüleri kurmak işinize yarayabilir. Ayrıca CS:GO yu alta atınca gpu etkinliğini kapatıyor. Buna Gpu-z den de bakabilirsiniz. CS:GO da yük %100 ken masaüstüne geçince %0 oluyor.

Ayriyeten şunu da deneyebilirsin
Nvidia denetim masasındandan 3d grafik yönetimi sekmesinden ekle butonuna basarak istediğin oyunun gpu kullanmasına zorlayabilirsin. Denemiş olabilirsin ama söylemek istedim.

arkadaslar gpu kullanırken eskıden kasmıyordu hıc bır oyunda bu aralar bır sey oldu ve gpu gullanamadıgımdan oyunlar kasıyor ekran kartı kotu falan degıl + 3d ayarlarını yaptım hepsını olmuyor

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı