NVIDIA GPU sürücü kurulmama sorunu

Furbolvion

Hectopat
Bilgisayara yeni format attım. Ekran kartımın Driver'ini indirdim ama ekteki hatayı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim, ekran kartımı görmüyor herhalde. Masaüstüne sağ tık yaptığımda NVIDIA denetim masası gözüküyordu ama şimdi Driver'i yüklemediğim için o da gözükmüyor.

Bu arada ekran kartından kaynaklı sürekli oyunlardan atıyordu. Şimdi format attıktan sonra işlemcinin ekran kartıyla yani Intel HD 3000 ile oyunlara girdiğimde atmıyor. Çok düşük FPS veriyor o yüzden diğerini kullanmak istiyorum ama en azından atmıyor. NVIDIA ekran kartını kullandığımda hep oyunlardan atıyor, sizce bu sorun yine olur mu? Yüklemesem mi acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    23,5 KB · Görüntüleme: 151
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara yeni format attım. Ekran kartımın Driver'ini indirdim ama ekteki hatayı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim, ekran kartımı görmüyor herhalde. Masaüstüne sağ tık yaptığımda NVIDIA denetim masası gözüküyordu ama şimdi Driver'i yüklemediğim için o da gözükmüyor.

Bu arada ekran kartından kaynaklı sürekli oyunlardan atıyordu. Şimdi format attıktan sonra işlemcinin ekran kartıyla yani Intel HD 3000 ile oyunlara girdiğimde atmıyor. Çok düşük FPS veriyor o yüzden diğerini kullanmak istiyorum ama en azından atmıyor. NVIDIA ekran kartını kullandığımda hep oyunlardan atıyor, sizce bu sorun yine olur mu? Yüklemesem mi acaba?
Kart modeli nedir?

O sorun bende de oluyordu sürücü imzalamayı devredışı bıraktım sorun çözüldü bende bazılarında olmuyor.

Yanlış sürümden kaynaklı bu sorun. Otomatik mi indirdiniz kendi sitesinden manuel mi?
Yanlış sürüm değil bu son sürümü önceden de bunu indiriyordum. Yeni sürüm çıkmıyor zaten. Ve kendi sitesinden mauel seçtim sistemi bildiğim için.
Kart modeli nedir?
NVIDIA GT 540M
O sorun bende de oluyordu sürücü imzalamayı devredışı bıraktım sorun çözüldü bende bazılarında olmuyor.
İmzalama nasıl oluyor açıklar mısın?
Acaba bu sürüm Windows 8'de çalışmıyor olabilir mi çünkü Windows 10'da çalışıyordu. Bu ekran kartı olan bilgisayarlar aslında hep Windows 7 kullanıyor. Eski olduğu için olması lazım. Ama Windows 10 da görüyordu ekran kartını.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı