Çözüldü "NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

JacobNight

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstüne sağ click yaptıktan sonra Nvidia denetim masasına tıklıyorum fakat "Nvidia GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz" hatasını alıyorum. Düzeltmeye çalıştım fakat hiçbir yol olmadı (sürücü güncelleme, sürücüyü güncellemek için bilgisayarımı tara, Intel Graphics'i devre dışı bırak-sil) ve hiçbiri işe yaramadı. Şöyle bir dipnotta ekleyeyim, arama kısmına DxDiag yazdıktan sonra ekran kısmında Intel HD Graphics gözüküyor, Nvidia gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım? Bilgisayarı kapattıktan sonra neredeki çıkışı 1060'a bağlayacağım? Eğer makale linki varsa daha rahat anlayabilirim yada video :)
VGA, HDMI Kablosunu neyle görüntü sağlıyor isen onu ekran kartının arkasındaki çıkışa bağla belki acemi isen kusura bakma anakart çıkışına bağlamış olabilirsiniz.
Merhaba Sanırsam sorun çözülmüş. Laptop Kullanan arkadaşlar bunu Kolayca yapabilir. Bilgisayarıma Sağ Tıklayıp Yönet Diyoruz. Açılan Sekmenin Sol Tarafında "Hizmetler Ve uygulamalar" bölümüne giriyoruz. Ve hizmetleri açıyoruz. Ve oradan "NVIDIA Display Container LS" yi bulup sağ tıklayıp özellikler diyoruz. Ve başlata basıyoruz. Sorununuz Düzelmiş Olacaktır. Masaüstü kullanan arkadaşlarda denesin belki olur. Bu yöntem Laptoplar içindi.

Ek bilgiler:

Hizmetler Kısmında "NVIDIA Display Container LS" Bulmaya Çalışırken N tuşuna Basarsanız N ile başlayan Hizmetler gelir ve daha kolay bulursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı