NVIDIA Grafik Uygulaması Nasıl Silinir?

ByBerlin

Hectopat
Daha fazla  
Dün yeni bilgisayarım "elwind Silver" sistem geldi bugün monitör ayarları kötü olduğu için(monitör olarak eski bir televizyon kullanıyorum) format attım.
Pek bir şey değişmedi 10 dk kullandıktan sonra aniden ekran gidip geldi NVIDIA grafik uygulaması kendini yüklemiş ve rastgele görüntü ayarları yapmış şu an eskisinden de kötü ve göz bozucak cinsten oldu.
Aşsağya bir SS attım ama size görüntünün kalitesizliği nasıl yansız bilemem
Ben bu ayarları nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• 1613329850755.png
    1613329850755.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 55
Buradan attığınız SS gayet güzel gözüküyor anlayamadım sorun ne?

Ekranın kalitesi kötüydü NVIDIA kendini otomatik indirip görüntü ayarlarını kafasına göre yapınca şu an ekranım piksel piksel gibi gözüküyor.
Display Driver Uninstaller nam-ı değer DDU ile forumdaki bu konudan yardım alarak kaldırmanız gerekiyor.
forumdan nasıl yardım alayım tekrar mı yazayım? başka bir blog varsa link atarsan sevinirim
Buradan attığınız ss gayet güzel gözüküyor anlayamadım sorun ney?
yeni bir ss aldım,ss de normal çıkmış fakat bu sefer grafik ayarlarını kurcalarken iyice berbat ettim ekrana sığmıyor (alta alma,küçültme, x butonu, hangi sitelerde olduğum, görev çubuğunun yarısı gözüküyor fln) anlatması zor ama çöp oldu ekran

Dosya Ekleri

• 1613336962903.png
    1613336962903.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı