Nvidia GT 630M düşük FPS sorunu

Grearuler

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Ekran kartım eskiden daha parformanslı daha iyidi, şuanda eskilerden eser yok. İzliyorum internetten payday the heist medium da donmadan oynatırken, ben very low'da kasarak oynuyorum. Eskiden lol'ü en yüksek'de 60 FPS üstü ile oynarken şuanda very low ile zor oynuyorum. Nedir bunu nedeni ne yapmalayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu ayarlıyorum, hatta oyunu açarken seçme falanda var entegre yada yüksek işlemci olarak. Fakat benim dediğim az FPS alıyor değil, eskisi kadar iyi alamıyor.
Isı olarak bakarsak, kapanıyordu eskiden kendi kendine. Soğutucu açınca sadece onu engelleyebiliyordum, FPS artışı gözlenmiyordu. Yarım saat içinde'de ısı değerlerini paylaşacağım.

Buldum tamam

Bu 10 dakika boştaki ısı değerleri

Buda 10 dakika oyun oynadıktan sonraki değerler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz yüksek fakat, 10 dakika değil. 30-45 dakika oynadıktan sonraki değerleri alalım.

Kardeşim, oyunu kapattığın zaman ısı değeri hemen 10 derece düşecektir. Yani sen bize bu resmi gönderdiğinde biz gerçek ısı değerini göremiyor olacağız.

Burada işaretlediğim yere tıkla ve oyun oynamaya devam et. Sonra oradaki ekranın resmini çekip gönder. Ekran kartı ısısının gözüktüğüne emin ol.

Tekrar 20 dk oyuna giriyorum o zaman

Bunda cpu gözüküyor. 8Dk kadar oynamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…