Merhabalar ikinci el bilgisayar aldım. Özellikleri 8 RAM, i5 4200m işlemcisi ve GT 740M + Intel HD 4600 ekran kartı var.
Her şey iyi fakat şöyle bir sorunla karşılaştım. CS:GO oynarken orta ayarlarda 110-100 FPS alıyorum ancak bir iki dakika bu FPS ile devam ederken birden FPS 30'a, 20'ye düşüyor ve ekranda dalgalanma, titreme oluyor bu şekilde 1-2 dk devam ediyor ardından tekrar 100 FPS üzeri veriyor ve aynı şekilde tekrar 30'lara düşüyor. Bu anlattığım olay sürekli bu şekilde devam ediyor. Yani 1-2 dk 100 FPS'lerde 1-2 dk 20 FPS'de oynatıyor. Sorunu nedir çözemedim. Geforce Experience uygulamasında oyunu Nvidia ekran kartı ile çalıştırdığını görebiliyorum.
Payday 2 oynarken de dalgalanma ve titreme hep devam ediyor.
Portal 2 oyununda ise hiçbir sorun yok yüksek ayarda 60 70 FPS sabit.
Bir de PUBG Mobile'da 20 FPS sabit bu grafik kartında bu FPS normal mi?
Her şey iyi fakat şöyle bir sorunla karşılaştım. CS:GO oynarken orta ayarlarda 110-100 FPS alıyorum ancak bir iki dakika bu FPS ile devam ederken birden FPS 30'a, 20'ye düşüyor ve ekranda dalgalanma, titreme oluyor bu şekilde 1-2 dk devam ediyor ardından tekrar 100 FPS üzeri veriyor ve aynı şekilde tekrar 30'lara düşüyor. Bu anlattığım olay sürekli bu şekilde devam ediyor. Yani 1-2 dk 100 FPS'lerde 1-2 dk 20 FPS'de oynatıyor. Sorunu nedir çözemedim. Geforce Experience uygulamasında oyunu Nvidia ekran kartı ile çalıştırdığını görebiliyorum.
Payday 2 oynarken de dalgalanma ve titreme hep devam ediyor.
Portal 2 oyununda ise hiçbir sorun yok yüksek ayarda 60 70 FPS sabit.
Bir de PUBG Mobile'da 20 FPS sabit bu grafik kartında bu FPS normal mi?
Son düzenleyen: Moderatör: