Nvidia GT 940MX 61 Derecede Frekansın Düşmesi

Kardeşim kronik sorunların çözümü olur [emoji23] çözüm yok diye birşey bilgisayarlar konusunda çok sık kullandığın bir cümle olmamalı. Üstelik bu sitede olmamalı. Bekliyorum bir bilen çıkar herhalde.

Senin gibi açan bir çok kişi var. 940MX sorunlu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum farkındaysan attığım resimler benden başka bu konuya benzer konu açanların resmi [emoji1303]

Peki 940MX sorunlu ise MSI CX62 neden sıkıntı çıkarmıyor?

Murat Hocamızın AIDA64 Raporunun dışında bu rehber konuyla sıcaklıklara da bir göz atalım, bakalım bahsettiğin gibi mi : AIDA64 Stability Test Rehberi

Asus K555UB kullanıyorum sıcaklığım 91 dereceye çıkıyor ve 7-10 arası FPS düşüşü yaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sorununu yeni bir konuda açarsan yardımcı oluruz. Ancak belirtmemde fayda var ki 91 derece için 7-10 FPS gibi ufak düşüşler gayet normal, hatta az bile düşüyor FPS Yeni bir konu aç yardımcı olalım, etiketlemeyi unutma.

Kardeş laptop inceleme videolarında işlemci 90 94 arası sıcaklıkta frame düşmesi olmuyor, neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…