Nvidia GT 940MX 61 Derecede Frekansın Düşmesi

Bu sıkıntı bende afterburner ile max değerin üzerinde overclock yaptığım zaman oluyor. Reset atınca düzeliyor. Galiba ekran kartının sigortası gibi bir şey tehlike arz edince kendini kapıyor. Sanki sıkıntı ekran kartında.

Temiz bir Windows 10 formatı atıp internete bağlamadan kendi sitesindeki laptops and netbooks :: 500 series :: 510 15isk Lenovo PC Support cz tr driverları yüklemeyi bir deneyebilir misin ?

windows 8.1 yüklemek bilgisayara uyumlu değil. BIOS uyumlu değil , Hard diskin sistemini değiştirmek gerekiyor bunun için de diski sıfırlayıp usbden format atmak lazım. anlayacağınız uzun iş.

windows 8.1 yüklemek bilgisayara uyumlu değil. BIOS uyumlu değil , Hard diskin sistemini değiştirmek gerekiyor bunun için de diski sıfırlayıp usbden format atmak lazım. anlayacağınız uzun iş.
Biosla alakalı bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Ama diğer kısımda haklısınız biraz teferruatlı. Bence denenesi ama szin bileceğiniz iş.

Benim durumum uygun değil. Dosyalarım için harici hard disk almam gerekiyor. FerhatByk deneyebilirsen her konuda yardımcı olurum.

60 derece yüksek bir derece değil benim eski laptopum 70 75 lere cıkıyordu ama 75 i geçmiyordu 75 derecede frekansı düşürüyordu. Afterburber ile frekansı düsürüp isinmasini engelleyebilirsin bu seferde fps biraz düsebilir.

60 derece yüksek bir derece değil benim eski laptopum 70 75 lere cıkıyordu ama 75 i geçmiyordu 75 derecede frekansı düşürüyordu. Afterburber ile frekansı düsürüp isinmasini engelleyebilirsin bu seferde fps biraz düsebilir.

Ben hep 90 dereceye kadar zorlarım. Kendisi daha ileri gitmiyor kapatıyor ekran kartını ama 90 derecede kullanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı