Nvidia GT420 Hız Aşırtma Yapma

En doğrusu AİDA64 adında bir program var onu indirip bakabilirsin. Ama işlemci montajında hata yok ise sıcaklık tehlikeli seviyelere çıkmaz. Hatalı montaj olursa zaten çalışmaz. :) Sen hiç uğraşma bu ayarlarda kullanmaya devam et. Yarın bir gün oyunlarda takılırsan para biriktirir güzel bir ekran kartı alırsın. O zaman geldiğinde de yardım ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi senin dediğin programı indirdim ve baktım. CPU Tweak ile aralarında 3,4 derece fark var. Bu yazıyı yazarken 26 derece soğuk galiba. İNŞALLAH abi. Para biriktireyim kendime değil ekran kartı, ASUS ROG TYTAN ALIRIM. :) O zaman OC ile falan uğraşmam bir tuşla OC. ;)Hemde kasa o zaman havalı bir görünüm katıyor kendine. Yardımlarınız için teşekkürler.

26 derece sıcaklık gayet normal bir değer. Düşünmeye gerek bile yok. :) Sen harçlıklarından koy kenara 3,5 ne ayırabilirsen ayır. Yarın bir gün lazım olacak. Hem oyunlara da çok sarma bu yaşta. Okulunu falan etkilemesine izin verme.

Yok abi zaten ben bilgisayarı oyun için almadım. Liseye geçtiğimde tercihimi bilgisayar üzerinde yapacağım. O yüzden şimdiden kendimi geliştiriyorum. Şimdi 7. sınıftayım. İNŞALLAH ayırcam kenara bir kaç kuruş. Isı konusunda takıntım yok oldu teşekkürler. Bazen oyunda oynayabiliyorum. Can sıkıntısı ile şimdiye kadar bir sıkıntı da çıkmadı Allah'a şükür.

Yardım edebildiğime sevindim. Başın sıkışırsa, yeni konu aç. :)
Sana son bir tavsiye, yazım kurallarına dikkat et abisi ceza almanı istemem sen iyi bir çocuksun. ;) Forum kuralları bu konuda oldukça hassas.

Bakın size az önce bizzat ben forumda yeni olduğunuz için uyarı dahi vermedim. Kurallara uymanızı, özel mesajla rica ettim. Ancak en son atmış olduğunuz mesajınız da dahil olmak üzere tüm mesajlarınızda yazım hatası bulunmakta. Lütfen Türkçe kurallarına uyalım. İyi forumlar...

Ben daha 13 yaşındayım. Yazım kurallarım yanlış ise düzeltme imkanın var mı? Ceza yemek istemiyorum lütfen.

Hatalı yazdığını fark ettiğin mesajını "Mesajı Düzenle" butonunu kullanarak gerekli düzeltmeleri yapabilirsin.
Arkadaşlık isteğini kabul ettim.

Sağolun, teşekkür ederim.;)

- - - Güncellendi - - -

Abi kasadan uğultu şeklinde ses gelmeye başladı. Kasayı açtım çalışırken, fanları tuttum hiçbirinden ses gelmiyor. Acaba diyorum hard disk ten mi geliyor?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı