NVidia GT635m Kasma Sorunu

Servet Günday

Hectopat
Merhaba arkadaşlar Lenovo Z580 laptobum var.

Özellikleri :
-2 GB Nvidia GT635m paylaşımsız ekran kartı
-4 GB Ram
-İntel i5 4 çekirdekli 2.5Ghz İşlemci
-Win 7 32 bit sürümünü kullanıyorum .

Ama PC'de knight online pvp oynayamıyorum, çok kasıyor. Bir sürü client denedim nvidia denetim masasından Yüksek Çözünürlüğü filanda denedim.

Ben bu pc'de Fifa 14 , Cod 7-8 oyunlarını 30-40 fps'de rahat oynuyorum ama KO PVP neden böyle yapıyor ? Kafayı dedirtecekler. En sonunda Ram artırmak vs işe yararmi şimdiden teşekkürler .

Optimus varsa oyunun Exe dosyasının harici ekran kartıyla çalıştığından emin ol.

Oyunun exe dosyası harici ekran kartı ile çalışıyor nvidia programından denedim çalışıyor gözüküyor , bi yerde duymuştum doğruluğu nedir bilemem ama online oyunlar Ram'dan yiyormuş ? Ram yükseltip x64 bit işletim sistemine geçsem sorun çözülür mü ?

Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu ? Aramadığım çözüm kalmadı kaç kere client değiştirdim , win 8.1 kurdum yine aynı problem hatta biraz daha artti diyebilirim . Tekrardan Win 7 ultimate x64 kurdum aynı sorun devam ediyor en sonunda çıldıracam . Ben bu oyunu 512 mb ram , 256 mb ekran karti pc'lerde canavar gibi oynadığımı hatırlıyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
8 yıllık ko oyuncusu olarak sana verebileceğim en fikir çok sağlam bir modem al. KO bilgisayardan çok özellik istemiyor ama çok iyi bir bağlantı istiyor bunun içinde paraya kıy çok sağlam bir modem al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı