NESTER34 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 2.439 Makaleler 2 Çözümler 3 9 Nisan 2017 #1 Bu sorun güncelleme ile halledilebiliyormuş, ''VBİOS'' yapılması gerektiğini öğrendim nasıl yapabilirim basit bir işlem midir? Yapmasam ne olur, yapsam faydası ne olur? Ekran kartım biraz çok ısınıyor gibime geldi, bu sebepten olabilir mi?
Bu sorun güncelleme ile halledilebiliyormuş, ''VBİOS'' yapılması gerektiğini öğrendim nasıl yapabilirim basit bir işlem midir? Yapmasam ne olur, yapsam faydası ne olur? Ekran kartım biraz çok ısınıyor gibime geldi, bu sebepten olabilir mi?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.082 Makaleler 6 Çözümler 54 9 Nisan 2017 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Marka belirtmemişsiniz fakat bu rehberden yola çıkabilirsiniz. Kullandığınız markaya ait youtubeden kaynak edinin. Sıcaklık değerini paylaşırmısınız ? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Marka belirtmemişsiniz fakat bu rehberden yola çıkabilirsiniz. Kullandığınız markaya ait youtubeden kaynak edinin. Sıcaklık değerini paylaşırmısınız ?
KS KS NESTER34 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 2.439 Makaleler 2 Çözümler 3 15 Nisan 2017 #3 Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Marka belirtmemişsiniz fakat bu rehberden yola çıkabilirsiniz. Kullandığınız markaya ait youtubeden kaynak edinin. Sıcaklık değerini paylaşırmısınız ? Genişletmek için tıkla... Sıcaklım değerlerim gayet normal gözüküyor şuan Asus Dual kullanıyorum. @Recep Baltaş @Ali Güngör Arkadaşlar yardım edebilicek yok mu? Yardım. :/ Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Marka belirtmemişsiniz fakat bu rehberden yola çıkabilirsiniz. Kullandığınız markaya ait youtubeden kaynak edinin. Sıcaklık değerini paylaşırmısınız ? Genişletmek için tıkla... Sıcaklım değerlerim gayet normal gözüküyor şuan Asus Dual kullanıyorum. @Recep Baltaş @Ali Güngör Arkadaşlar yardım edebilicek yok mu? Yardım. :/