Bende zaten düşük bütçede F/P öneriyorum. Sen kalkmış 20 sene öncesinin panelini öneriyorsun 3.6k bütçeye. Biraz mantıklı ol. İleride IPS panel monitörü az değer kaybı ile satar. Fakat TN paneli satamaz. Alıcısı yok. Ezber gidiyorsun ama işe yaramaz bu. Zaten 24 saat CS oynayan bir insan gider BenQ TN panel alır 10K'ya gelip buraya sormaz. Adam belli ki günlük kullanıcı.
Ne için kullanıcağın çok önemli, ben film izlerim falan diyorsan TN beklentinin çok altında kalır ama ben oyun oynarım, Full competitive takılırım diyorsan al geç direkt.
Bende zaten düşük bütçede F/P öneriyorum. Sen kalkmış 20 sene öncesinin panelini öneriyorsun 3.6k bütçeye. Biraz mantıklı ol. İleride IPS panel monitörü az değer kaybı ile satar. Fakat TN paneli satamaz. Alıcısı yok. Ezber gidiyorsun ama işe yaramaz bu. Zaten 24 saat CS oynayan bir insan gider BenQ TN panel alır 10K'ya gelip buraya sormaz. Adam belli ki günlük kullanıcı.
Dediğim gibi kullanım amacın en önemli şey artık çoğu ayarla renk vs. problemlerini çözebiliyorsun. Kendi içine sinen bir şey almaya çalış, bu kadar fikir ve kafa karışıklığına gerek yok. Her yerde var bu tip insanlar
@TorbaciFiles Dostum aklına takılan soru varsa monitörle ilgili kullanıcısına danışabilirsin. Monitör konularının çoğuna ben bakıyorum. Bak geçenlerde bu Philips'i @mango arkadaşımız aldı. Philips 24M1N3200ZA vs TUF VG2491QA konusu da burada. Okuyabilirsin. Philips 24M1N3200ZA/00 23.8" inç 165Hz alınır mı? bu konuda da alan bir arkadaşımız var.
Para veriyoruz bu bileşenlere her detayı araştırman senin hakkın.
@TorbaciFiles Dostum aklına takılan soru varsa monitörle ilgili kullanıcısına danışabilirsin. Monitör konularının çoğuna ben bakıyorum. Bak geçenlerde bu Philips'i @mango arkadaşımız aldı. Philips 24M1N3200ZA vs TUF VG2491QA konusu da burada. Okuyabilirsin. Philips 24M1N3200ZA/00 23.8" inç 165Hz alınır mı? bu konuda da alan bir arkadaşımız var.
Para veriyoruz bu bileşenlere her detayı araştırman senin hakkın.
Normalde kullanıcısı çok olan ve kronik sorunla uğraşılmamış marka modelleri öneriyorum. Mesela bu bütçede Dell bu monitör vardı. Fakat 1-2 ay sürmedi stok bitti. Tam bir F/P üründü. Herkese önerdim ve önerildi. Şimdi piyasada monitör bulunmuyor. Bu yüzden alternatif markalara kaldınız. Böyle olmasa asla önermezdim. Fakat kağıt üzerinde renk değerleri çok iyi. Ayrıca tasarımı da epey iyi. Philip kendi üretmemiştir bunu fakat iyi duruyor. Alanlar memnun olduğu için önermemek yanlış olur.