Nvidia GTX 1080 Resmen Çıktı ! Fiyatı 699$

HBM2'yi AMD nin atağından sonra "susturucu" niteliğinde yeni Titan ile olmasını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı arkadaşlar vay 600 dolar bu da 1.700 lira yapar çok ucuz diye düşünmüşler herhalde ama Türkiye geliş ve vergilerle 2.800 liradan az olacağını düşünmüyorum.

700dolardan satılan kartlar tabikide 2000tl üzeri fiyat etiketiyle satılacaktır direkt olarak dolar kuruyla çarpsak bile aşağı yukarı 2100tl gibi bir fiyat geliyo karşımıza. Fakat benim için asıl önemli nokta GTX1070 in hangi fiyattan satılacağı. 1600-1700tl bandından satılırsa tadundan yenmez

Amazonda 620$ a satılan EVGA 980Ti Hepsiburada.com da 2945TL.
Bu oranla 699$ lık kartın Türkiye satış fiyatı 3320 TL yapıyor. Çok heveslenmemek lazım fiyat konusunda.

Aynı oranı GTX 1070 için yaptığımızda 1.800 TL oluyor.
449$ lık fiyatı baz almak lazım. Referans tasarıma pek rağbet olmaz. 449$ üzerinden düşünürsek 2140TL gibi bir rakam yapıyor. Amazondan almak daha kârlı olacak gibi duruyor.

En iyisi ben yine R9 390'lı sistemimi toplayayım.
Şimdi sistem toplamak istiyorsan benim gibi ekran kartını almadan sistem topla. AMD den de büyük bir atılım bekleniyor. Şimdi alınan ekran kartı ölü yatırımdır.

Şimdi sistem toplamak istiyorsan benim gibi ekran kartını almadan sistem topla. AMD den de büyük bir atılım bekleniyor. Şimdi alınan ekran kartı ölü yatırımdır.

Öyle ama bir ekran kartına vereceğim en fazla para 1.500 liradır üstü israf bana kalırsa. Hani GTX 1070 1700 civarı olsaydı alırdım ama 2.000 liranın üzerinde olacak.
AMD daha kart tanıtımlarını bile yapmadı, açıkçası beklemek de istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…