Nvidia GTX 770 vs Playstation 4

CanberkOrtgen, bir videoda görmüştüm, RG bu şirketlerle anlaşma yaptığı için yeni nesil konsollara ve PC'ye çıkarmıyormuş oyunu. Yani öyle düşünüyorlar. Ne bileyim, çok mantıklı geldi. Açıkçası GTA 5 çıkmadığı için PS4 benim için uygun değil. :D
GTA 5 hem PC hem de yeni nesil konsollara çıkacaktır.
Rockstar da her firma gibi para gelen yerin musluğunu kapatmaz. :D

CanberkOrtgen, bir videoda görmüştüm, RG bu şirketlerle anlaşma yaptığı için yeni nesil konsollara ve PC'ye çıkarmıyormuş oyunu. Yani öyle düşünüyorlar. Ne bileyim, çok mantıklı geldi. Açıkçası GTA 5 çıkmadığı için PS4 benim için uygun değil. :D
Aynen. Sony ve Microsoft elinde kalan konsollarını (PS3 ve Xbox 360) tüketmek için Rockstar ile anlaşma yapıp önce sadece PS3 ve Xbox 360 ' a çıkarma kararı aldılar. Hatta PS3 + GTA 5 paketi şeklinde satışlarda oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ps4 alacaksan önce oyuna vereceğin parayı gözden çıkarmışsın demektir oyun fiyatları bariz ortada cep yakan fiyatlar, ben fazla anlamam ekran kartından bilgisayardan fakat benimde konsolum var bir hevesle almıştım ps3 ilk çıktığı dönemlerde emin ol insan sıkılıyor bir yerden sonra düşünüp karar vermeni tavsiye ederim.

Kısaca konsollar daha uzun ömürlüdür. PC ' yi yenilemek gerekir. Oyuncunun beklentisine göre 1 senedede, 2 senede de eskiyebilir. Ancak konsolda oyunlarda Low, Medium, High, Ultra gibi ayarlar olmadığından dolayı ve sürekli PC ' ye çıkan BF4 gibi oyunlar çıktığından dolayı konsolu yenileme gibi bir şey söz konusu değildir.

Kısaca konsollar daha uzun ömürlüdür. PC ' yi yenilemek gerekir. Oyuncunun beklentisine göre 1 senedede, 2 senede de eskiyebilir. Ancak konsolda oyunlarda Low, Medium, High, Ultra gibi ayarlar olmadığından dolayı ve sürekli PC ' ye çıkan BF4 gibi oyunlar çıktığından dolayı konsolu yenileme gibi bir şey söz konusu değildir.

Haklısın benim üstteki mesajda belirtmek istediğim de buydu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı