Benim belirtmek istediğim durum son ayarlarda 60FPS üstü oynayabilmek için 4GB VRAM gerekiyor demek. Ben bite önemli demedim zaten.
Diğer yorumlarınızı da ona göre yazarsanız daha iyi olur. Son ayarlarda akıcılık sağlanıyor sonuçta. 60 FPS gibi bir ifade kullandığınızı göremiyorum.Benim belirtmek istediğim durum son ayarlarda 60FPS üstü oynayabilmek için 4GB VRAM gerekiyor demek. Ben bite önemli demedim zaten.
Recep Baltaş'ın 960 incelemesinde Texture Quality'i Ultra değilde Medium'a alması da buna bir örnek.Diğer yorumlarınızı da ona göre yazarsanız daha iyi olur. Son ayarlarda akıcılık sağlanıyor sonuçta. 60 FPS gibi bir ifade kullandığınızı göremiyorum.
Siz ultra detaylarda oynanmıyor dediniz. Bundan dolayı böyle bir yorum yaptım. Tabii ki mediuma çekmek daha mantıklı. Buna bir itirazım olmadı zaten.Recep Baltaş'ın 960 incelemesinde Texture Quality'i Ultra değilde Medium'a alması da buna bir örnek.
1100Ben de son ayarlardan bahsediyordum.
Bütçeniz ne kadar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.