NVIDIA GTX 970 alınır mı?

Referans videosundan ne anlamam gerekiyor? 4650G'nin GTX 970'den daha iyi olduğunu mu? Ayrıca 3350G, GTX 970'i besleyebilecek bir işlemci, iyi bir ikili olurlar.

5900X de 3350G de GTX 970'i besleyebiliyor, işlemci ekran kartını yeterince besleyebildiği sürece işlemciyi neyle değiştirirseniz değiştirin çok fark olmaz ki zaten. Yanlış bilgilerinizle hala inat ediyorsunuz.

Kim ediyor ben zaten bahsettiğimşeylerin hepsinin test videolarını attım video çekenlerin yalanladığınımı söylüyorsunuz

Kim ediyor ben zaten bahsettiğimşeylerin hepsinin test videolarını attım video çekenlerin yalanladığınımı söylüyorsunuz
Neyse uzatmak istemiyorum, sonuç olarak 4650G ile 3350G arasında pek fark yok. Arkadaşın 8GB RAM'i olduğu için APU yerine ekran kartı alması daha iyi olur. Eğer temizse GTX 970 için 1700 lira ideal görünüyor. GTX 970 alıp bir de yanına 8GB RAM eklerse mis gibi sistemi olur. 3350G'den 4650G'ye geçmesinin bir anlamı yok.

Neyse uzatmak istemiyorum, sonuç olarak 4650G ile 3350G arasında pek fark yok. Arkadaşın 8GB RAM'i olduğu için APU yerine ekran kartı alması daha iyi olur. Eğer temizse GTX 970 için 1700 lira ideal görünüyor. GTX 970 alıp bir de yanına 8GB RAM eklerse mis gibi sistemi olur. 3350G'den 4650G'ye geçmesinin bir anlamı yok.
Forumdaki tüm mesajlarıma bakmamışsınız sanırım arkadaş daha çok rekabetçi oyunlardan bahsetmiş zaten bende apu nun gtx 970 ten iyi olduğunu iddia etmedim aradaki fark bariz kesinlikle ama kendimde daha çok rekabetçi oyun oynayan biri olarak 4650g tercihim olurdu diğer tüm oyunlar için gtx 970 daha iyi olacaktır ve fiyatı bi kaçkez sordum ama arkadaş biraz geç söyledi eğer erken söyleseydi zaten daha net anlaşabilirdik

Forumdaki tüm mesajlarıma bakmamışsınız sanırım arkadaş daha çok rekabetçi oyunlardan bahsetmiş zaten bende APU'nun GTX 970'ten iyi olduğunu iddia etmedim aradaki fark bariz kesinlikle ama kendimde daha çok rekabetçi oyun oynayan biri olarak 4650G tercihim olurdu diğer tüm oyunlar için GTX 970 daha iyi olacaktır ve fiyatı bir kaçkez sordum ama arkadaş biraz geç söyledi eğer erken söyleseydi zaten daha net anlaşabilirdik.

Orada söylemedigim bir oyun daha var Rust oynamak istiyorum oynatır mı sizce.

Forumdaki tüm mesajlarıma bakmamışsınız sanırım arkadaş daha çok rekabetçi oyunlardan bahsetmiş zaten bende APU'nun GTX 970'ten iyi olduğunu iddia etmedim aradaki fark bariz kesinlikle ama kendimde daha çok rekabetçi oyun oynayan biri olarak 4650G tercihim olurdu diğer tüm oyunlar için GTX 970 daha iyi olacaktır ve fiyatı bir kaçkez sordum ama arkadaş biraz geç söyledi eğer erken söyleseydi zaten daha net anlaşabilirdik.

Şimdi benim işlemci değiştirmeme gerek yok mu var mı anlamadım ben orayı :D

Bir de satıcıdan kartın fotoğraf raflarını aldım size atsam bana bir fikir versniz olur mu?

Bir de satıcıdan kartın fotoğraf raflarını aldım size atsam bana bir fikir versniz olur mu?

Sizce alınır mı?

Dosya Ekleri

• IMG-20220706-WA0000.jpg
    IMG-20220706-WA0000.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20220706-WA0001.jpg
    IMG-20220706-WA0001.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20220706-WA0002.jpg
    IMG-20220706-WA0002.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

Sizce alınır mı?

Mümkünse benchmark testini isteyin o olmazsa en azından %100 de kaç C oluyor öğrenin diyeceğimde bayağı gün geçmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı