Çözüldü NVIDIA güncel sürücü yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tedrt

Femtopat
Daha fazla  
Dün Rocket League oynamıştım sorunsuz bir şekilde. Bugün oyunu açtım ve oyun acayip kasıyordu. Ben de herhalde oyunda sıkıntı var dedim ve oyunu sildim (şu anda yükleniyor). Aklıma ekran kartı sürümü de geldi güncellemeye karar verdim. GeForce Experience'dan 471.68 indirdim sürümü hızlı kurulum dedim ve "kurulum devam edemiyor" dedi. Be nde özel kurulum seçtim aynı hatayı verdi. Bu yüzden internetten indirmeye karar verdim. Bütün özellikleri doğru yazdım arattım ve 466.63 bu sürümü gösterdi. Benim sorum şu neden bunlar farklı?

Ve dün rahat rahat oynadığım oyun neden şimdi kasıyor?

Özellikler:
  • GTX 1650 4 GB.
  • 8 GB RAM.
  • i7 9750H.
  • 1TB hard disk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır dostum başlıyorum şimdi inşallah kazasız belasız işlemi tamamlarım:)
DDU v18.0.4.3

İsimli bir dosya oluşuyor orada ne yapmam lazım.
DDU v18.0.4.3

İsimli bir dosya oluşuyor orada ne yapmam lazım.

Hocam sildikten sonra yeniden başlatın PC'yi driverları yeniden yükleyin DDU silebilirsiniz en son olarak.

Hocam sildikten sonra yeniden başlatın PC'yi driverları yeniden yükleyin DDU silebilirsiniz en son olarak.

Dostum daha başlayamadım bile :D indirdiğim uygulamayı açtım C diskini seçti sonra dediğim dosya oluştu masaüstünde sonra asıl uygulamaya basıyorum ama sürekli bir şey çıkıyor neye basarsam basayım kapanıyor.

Dostum daha başlayamadım bile :D indirdiğim uygulamayı açtım C diskini seçti sonra dediğim dosya oluştu masaüstünde sonra asıl uygulamaya basıyorum ama sürekli bir şey çıkıyor neye basarsam basayım kapanıyor.

Başlamadığına eminseniz yeniden başlatın bilgisayarı buga girmiş olabilir. Ama eminseniz hiç başlamadıysanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı