LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #1 Sistem yapılandırmasın'dan NVIDIA hizmetleri ile alakalı her şeyi kapattım. NVIDIA Denetim Masası dahil girilmiyor. Bu FPS düşüşüne sebep olabilir mi?
Sistem yapılandırmasın'dan NVIDIA hizmetleri ile alakalı her şeyi kapattım. NVIDIA Denetim Masası dahil girilmiyor. Bu FPS düşüşüne sebep olabilir mi?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2022 #2 NVIDIA telemetry hizmetini kapat, yeterli. Öyle önüne gelen NVIDIA hizmetlerini kapatma. NVIDIA Denetim Masası bile girememişsin zaten. NVIDIA Denetim Masası'nda yaptığın ayarlar geçerli sayılmayabilir açılmadığı için. Kesinlikle geri açmalısın. Artı 0 Eksi
NVIDIA telemetry hizmetini kapat, yeterli. Öyle önüne gelen NVIDIA hizmetlerini kapatma. NVIDIA Denetim Masası bile girememişsin zaten. NVIDIA Denetim Masası'nda yaptığın ayarlar geçerli sayılmayabilir açılmadığı için. Kesinlikle geri açmalısın.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 19 Ağustos 2022 #3 LxnaDelRay dedi: Sistem yapılandırmasın'dan NVIDIA hizmetleri ile alakalı her şeyi kapattım. NVIDIA Denetim Masası dahil girilmiyor. Bu FPS düşüşüne sebep olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam mümkünse hizmetleri pek kapatmayın ben bir ara yanlışlıkla samss ve Wscsvc'yi kapatmıştım cihaz brick oldu zar zor düzelttim. Artı 0 Eksi
LxnaDelRay dedi: Sistem yapılandırmasın'dan NVIDIA hizmetleri ile alakalı her şeyi kapattım. NVIDIA Denetim Masası dahil girilmiyor. Bu FPS düşüşüne sebep olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam mümkünse hizmetleri pek kapatmayın ben bir ara yanlışlıkla samss ve Wscsvc'yi kapatmıştım cihaz brick oldu zar zor düzelttim.