- Makaleler
 - 3

Nasıl bırakabilirim?Laptopta bu ayar çalışmıyormuş. Çalıştırabilmek için işlemcinin GPU'sunu BIOS'tan devre dışı bırakmak gerekiyormuş. Öyle okudum bir yerde.
Nasıl bırakabilirim?Laptopta bu ayar çalışmıyormuş. Çalıştırabilmek için işlemcinin GPU'sunu BIOS'tan devre dışı bırakmak gerekiyormuş. Öyle okudum bir yerde.
Nasıl bırakabilirim?
BIOS'unuzda böyle bir ayar yoksa BIOS modlanarak kapatılabilir, bu da riskli bir işlem. Yapmanızı önermem.Nasıl bırakabilirim?
Nasıl bırakabilirim?
Lenovo Ideapad Gaming 3.Cihazınız nedir?
Lenovo Ideapad Gaming 3.
İlerleyen zamanlarda bu özellik gelir mi laptoplara da?O cihazda bildiğim kadarıyla MUX Switch desteği yok.
MUX zaten şimdi satılan laptoplarda da var, hepsinde yok tabii.İlerleyen zamanlarda bu özellik gelir mi laptoplara da?
İlerleyen zamanlarda bu özellik gelir mi laptoplara da?
MUX zaten şimdi satılan laptoplarda da var, hepsinde yok tabii.
MUX zaten şimdi satılan laptoplarda da var, hepsinde yok tabii.
MUX'tan bahsetmiyorum NIS'den bashediyorum.Hayır MUX donanımsal bir parça anakart üzerinde bulunuyor ve Lenovo tarafında sadece Legion serisinde var diye biliyorum. Deneme amaçlı Lenovo vantage yazılımda hibrit modu var mı diye bir bakın isterseniz. Eğer mod varsa ben yanlış hatırlıyorum demektir.
Hayır RTX 2000 serisi cihazlarda da var ancak ben GTX serisinde hiç MUX görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.