NVIDIA, İsrailli sivil yardım kuruluşlarına 15 milyon dolarlık bağış yaptı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsrail'in katlettiği Filistinlilere yardım yapınca iyi de sevgi pıtırcığı, pembiş, mücahit HAMAS'ın katlettiği siviller ve ailelerine yardım yapınca mı problem oldu? Vallaha Arap sevdası millete insanlığını kaybettirdi.

Çık sokakta eşek gibi anır, 4060 vereceğiz deseler ortalığı hayvanat bahçesine çevirecek tipler yayıncıları darlayacak şimdi.

O sırada ölümüne destekledikleri insanlar...

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe haberde sanırım belirtmemişler ama İngilizce haberde çalışanını rehin aldıklarını belirtiyorlar.

Ek olarak:
US gaming and computer graphics giant Nvidia and thousands of its employees have raised $15 million to donate to nonprofit organizations that are supporting Israeli and Gazan civilians affected by the war with the Hamas terror group.
 
Yayıncılar sanki Nvidia'yı bu yardımdan dolayı övüyor. Adam iyi mal yapmış onu övüyor. İlk önce bizim eve bakalım. Bizim evde kimler İsrail'e gemilerle nakliye ayağına cebini dolduruyor. Yürek varsa bunları dile getirin. Arada neden sonuç ilişkisi olmadan yayıncıları suçlayacağınıza bir bakın cambaza bakarken cüzdanınızı kim çalıyor. Yürek yok tabi asıl bunlara ses çıkarmaya. Trol konu açıp yayıncılara filan yüklenir klavye delikanlıları.
 
Bu olaydaki problem Israil'e yardımdan cok İsrail'e yardim diye mutlu olan insanlarin varlığı. Arapları sevmiyorsunuz da yahudileri cok mu seviyorsunuz anlamıyorum. Irk olayi değil bu. Iki taraf da katliam yapıyor ama Israil şirin şirin savaşıyor Hamas ne kadar kotuluk varsa yapiyor gibi sacma bir algı var. Sivillere destek güzel birşey ama Israil'i desteklemek nasil bir kafa inanilmaz.
 
Savaştan etkilenen sivillere yardım göndermek gayet normal hangi milletten olursa olsun.
Zaten bağış yaptıkları yerler hem İsraillilere hem de Filistinlilere yardım ediyormuş. Bu parayı bu kuruluşlar yerine Filistin’e verselerdi roket yapımına falan giderdi. Türk medyası ve bazıları İsrail geçen her şeyi hemen kötülüyor. Bir ara İsrailli şirket boykot listesi vardı, içinde neredeyse bir tane İsrailli şirket yoktu. :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı