NVIDIA, İsrailli sivil yardım kuruluşlarına 15 milyon dolarlık bağış yaptı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kavga etmedim yalnız. Etiketlediğin bazılarının içinde aşırı mantıksız konuşan insanlar var. Tekrar okudumlarımı ve tarafsız olduğumu bilmen için tekrar bir gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Seçtiğim insanlar özenle polemiğe giren insanlar her birini itina ile seçtim ama çok rahatsızsanız kaldırırım.

Sizin gibiler yüzünden ikiye bölünüyoruz her zaman. Biriniz arap sevici biriniz arap sövücü. Hiç insan sevici yok. Kimseye doğru veya yanlışsınız demiyorum şuan icddi anlamda sansür ve bilgi kirliliği var internette bu konuda o yüzden o tarafa girmiyorum ama artık orta yolu bulup birlik olmamız lazım.
Yalan bilgilere inanarak başı boş gezen sizsiniz kardeşim. İnsan biraz okur, hangi Filistinliler ne zaman nerede D.Türkistan soykırımını desteklemiş, nerede saldırı düzenlemiş? Biz arap seviciyiz evet, mağdur olan bütün Müslümanların direnişini destekliyoruz.

Hem NVIDIA'ı satıp AMD'ye geçiyorum(!).

Seçtiğim insanlar özenle polemiğe giren insanlar her birini itina ile seçtim ama çok rahatsızsanız kaldırırım.

Rahatsız olduğumdan değil. Ben ne yazdığımı biliyorum. Birine karşı nefret, kavga gibi söylemlerim olmadı.
Ayrıca, hangi cümleme göre beni bu listeye soktun onu da anlamdım. :D

Son düzenleme:
Dua edelim AMD bağış yapmasın, yoksa ne yapacağız?

Son düzenleyen: Moderatör:
@şifre20

Anlamadım neden koydunuz tabloya ondan biraz tepki verdim. Yani polemiğe derken neyin polemiği.

Düzeltme: Mesajlar birleşmedi.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı