Kontrol ettiğimde GF117 olduğunu gördüm ve 391.35 versiyonu temiz kurulumla sorunsuz bir şekilde kurdum. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Aygıt yöneticisinde "görüntü bağdaştırıcıları" altında tanımlı bir şekilde gözüküyorsa ve ünlem bulunmuyorsa sorun yoktur. Emin olmak adına ekran görüntüsü gönderebilirsin.

Aygıt yöneticisinde eskiden ekran kartı ve Intel HD Graphics 4600 gözüküyordu şu an sadece ntel HD Graphics 4600 gözüküyor.

GPU-Z programını indirdim ve orada da sadece Intel HD Graphics 4600 gözüküyor.

Son düzenleme:
Aygıt yöneticisinde eskiden ekran kartı ve Intel HD Graphics 4600 gözüküyordu şu an sadece Intel HD Graphics 4600 gözüküyor.
Anladım. DDU aracını kullan bakalım NVIDIA geri gelecek mi oraya. DDU ile sadece NVIDIA için işlem yap, Intel için yapmana gerek yok. DDU işleminden sonra ekran kartı aygıt yöneticisine geri gelirse sürücüyü tekrardan kurmaya çalış.

Eğer DDU işleminden sonra NVIDIA ekran kartı aygıt yöneticisine geri gelmezse bir de BIOS'unu sıfırlamayı dene.

Eğer aygıt yöneticisine geri gelmesine rağmen kurulum yapamıyorsan ekran kartına sağ tıklayıp özellikler kısmına gel ve aygıt durumu açıklamasını ekran görüntüsü olarak gönder bakalım.

DDU işlemini yaptıktan sonra temel grafik sürücüsü gibi bir şey çıktı ondan sonra sürücüyü kurduktan sonra düzeldi çok teşekkür ediyorum Allah ne muradın varsa versin vallaha çok mutlu oldum 1 aydır çözmeye çalışıyorum.

Ne demek, rica ederim. Kartın için resmi sürücü desteğinin 425.31 ile sınırlı olduğunu tekrardan belirtmek isterim. Eğer çalıştırmak istediğin bir uygulamalar daha yüksek bir sürüm gerektiriyorsa sürücü modlamayı da deneyebiliriz, yeni konu açıp beni etiketlemen yeterli. Modlanmış sürücülerin kararlı çalışıp çalışmayacağı konusunda bir garanti veremem fakat yine deneyebiliriz dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…