Nvidia Kod:43 Hatası Sorunu

Atakann22

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar. Yaklaşık olarak 2 aydan beri ''Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)'' bu sorunla uğraşıyorum fakat bir türlü çözüm bulamadım. DDU programı ile temiz kurulum yaptım ekran kartı düzgün çalışmaya başladı fakat ekran kartımın bana sunmuş olduğu denetim masasına erişim sağlayamadım. Bilgisayarımı yeniden başlattığımda tekrar bu hatayı verdi. Bios ekranından ''Load Custom Defults'' yapıp kaydettim fakat bu seferde boot hatası aldım. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Kullandığım bilgisayar markası : GRUNDIG GNB 1567 B1 i3

Bilgisayarımın özellikleri :
İşlemci :
i3-3110 CPU @ 2.49GHz
Yüklü bellek(RAM) : 4,00 GB
Sistem Türü : 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Ekran kartlarım :
Intel HD Graphics 4000
NVIDIA GeForce GT740M

Not: Windows 8.1 kullanıyorum.

413290

Hocam benim GTX950M ekran kartınada aynısı oldu sorun büyük ihtimal donanımsal.Şimdi dizüstü bilgisayarlarda ekran kartı her zaman gömülü olur.Ben BGA makinesine sokacaktım anakartı fakat sonra baktım ekran kartının üst tarafı kırık cidden kırık sokmadım şimdi yeni bir sistem aldım.Sorunu yazılımsal olarak halletmeye çalış eğer sorun çözülmediyse laptop un kasasına gelen darbe sonucu ekran kartının lehimleri gevşemiş olabilir en kötü ihtimalle üst tarafında kırık oluşmuş olabilir.

Benim eski laptopum da vardı aynı hata ne yaptıysak olmadı çözümü yok malesef büyük ihtimal donanımsal.

Benim eski laptopum da vardı aynı hata ne yaptıysak olmadı çözümü yok malesef büyük ihtimal donanımsal.
Hocam ben BGA ya sokacaktım zaten ekran kartı gömülü olduğu için anakartın uçma ihtimali vardı sonra baktım ekran kartının üstündeki metal plaka darbe sonucu parçalanmış ve çizilmişti KOD 43 belkide dünya üzerindeki en korkunç hatadır özellikle dizüstü kullanıcıları için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı