NVIDIA mı AMD mi?

DM255555

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde 240 Hz FreeSync bir monitör var. Oyunları 240 Hz oynamak istiyorum. NVIDIA ekran kartı alsam FPS'imi 237'ye falan sabitleyebilir miyim? Bir de hangi ekran kartını alsam oyunlarda daha iyi sonuç alırım?
Performans açısından değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her oyunda 240Hz almak çok zor. AMD bana göre ekran kartı tarafında pek başarılı olamadı. NVİDİA'ya daha sıcak bakıyorum. Ekran kartı için bütçe ve işlemciyi belirtir misiniz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar elimde 240 Hz FreeSync bir monitör var. Oyunları 240 Hz oynamak istiyorum. NVIDIA ekran kartı alsam FPS'imi 237'ye falan sabitleyebilir miyim? Bir de hangi ekran kartını alsam oyunlarda daha iyi sonuç alırım?
Ekran kartı için bütçen ne kadar ?
Bazı bütçelerde Nvidia daha iyi oluyor. Bazı bütçelerde AMD daha iyi performans sunuyor.

2 kere pc topladım. 2 sinede amd ekran kartı taktım RX serisinden f/p oranına bakıp aldım ama saçma sapan sıkıntılar cıkardı bana yani bütceni bilemem ama her ne olursa olsun bundan sonra alırsam üstüne koyup kesinlikle nvidia alıcam.

Bazı bütçelerde Nvidia daha iyi oluyor. Bazı bütçelerde AMD daha iyi performans sunuyor.
bütçe sıkıntım yok
i7 9700k ile birlikte rx5700xt mi daha mantıklı yoksa rtx 2070 super mi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı