Render yazılım falan yok hocam genellikle fps oyunları oynuyorum veya capcutta basit video düzenlemeleri yapıyorum5060 Ti kalıyor onun yerine AMD alırdım kas olarak daha güçlü render yazılım yapacaksa NVIDIA alsın.
Render yazılım falan yok hocam genellikle fps oyunları oynuyorum veya capcutta basit video düzenlemeleri yapıyorum5060 Ti kalıyor onun yerine AMD alırdım kas olarak daha güçlü render yazılım yapacaksa NVIDIA alsın.
Konu güncel ve bütçeyi arttırdım. Sizce bu sistem nasıl? Fiyatı 57800TL. Normalde 54999TL fakat işlemciyi 5 7600'den 7 7700'e yükselttim sizce mantıklı bir hareket mi oldu? İşlemcinin düşük kalmaması benim için önemli. (9060XT alma 5070 al 5070 alma 9070XT al diye diye 60K'ya dayandı fiyat) daha bir gram üstüne çıkamam. Ekstra olarak işlemci soğutucusundan biraz şüpheliyim değiştirmek için de fazla bir seçeneği de yok sizce yeterli olur mu?
Eki Görüntüle 2546198
Bütçeme uygun şekilde soğutucuyu değiştirebileceğim seçenekler bunlar gönlüm sağ alttaki sıvı soğutucunun beyazından yana veya ortadaki kule tipinden, sizce?
Eki Görüntüle 2546201
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.