Ardaka81 Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 9 24 Mart 2020 #1 Sistemim Rust açar mı diye düşünüyorum, düşük ayarlarda oynayabilir miyim?
Çözüm vbios 24 Mart 2020 Ardaka81 dedi: Sistemim Rust açar mı diye düşünüyorum, düşük ayarlarda oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Burdan bakabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ardaka81 dedi: Sistemim Rust açar mı diye düşünüyorum, düşük ayarlarda oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Burdan bakabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 24 Mart 2020 #2 Ardaka81 dedi: Sistemim Rust açar mı diye düşünüyorum, düşük ayarlarda oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Burdan bakabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Ardaka81 dedi: Sistemim Rust açar mı diye düşünüyorum, düşük ayarlarda oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Burdan bakabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ekrem paşa Decapat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 Ben hala anlamadım acar mı acmaz mı bir de FPS ne olur? Artı 0 Eksi