Low'da sorun olmaz.
8 GB RAM'ım var ve Rust almayı düşünüyorum. Eğer Rust'a sahip olup da 8 GB RAM'i olanlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
8 GB ancak Low ayarlarda yeterli olur. Zor.8 GB ile gayet yeterli bir şekilde oynarsınız Pro maplerde 60FPS alıyorum ayarlarını düzgün yaparsanız gayet akıcı oynarsınız.
8 GB ancak Low ayarlarda yeterli olur. Zor.
Boşuna minimum sistem gereksinimi 10gb diye yazmışlar o zaman ne bilsin cahillerHayır Low ayarlar değil grafik kalitesi 4'te oynuyorum ve gayet akıcı düzgün ayar yapmayı bilmeyen insanlar konuşmasın lütfen.
Boşuna minimum sistem gereksinimi 10GB diye yazmışlar o zaman ne bilsin cahillersize danışmak varken.
gt 920mx i5 7200u işlemcim var oyunu ortalama kaç fps ile oynarım ?Oyunu bilmediğiniz çok bariz oyunda 3 farklı resmi harita mevcut ve bu haritaların boyutları farklı 1000'den başlayıp 4000-5000'e kadar gidiyor. Eğer 3000 boyutlu bir haritada oynarsanız 8 GB RAM gayet yeterli olacaktır, eu barren gibi resmi sunucular mevcut. İyi forumlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.