NVIDIA neden sorunlu sürücü üretiyor?

Yaşadığın sorundan bahseder misin? Çok uzun zamandır NVIDIA kullanıyorum. Driver kaynaklı herhangi bir soruna karşılaşmadım. Benim karşılaşmamış olmam sorun olmadığı anlamına gelmez ama sorun çıkarma oranı çok düşüktür.

Eski zamanlarda sanırım 8800 GT leri yakan bir driver vardı nvidiada onun harici hatalı driver denk gelmedi hiç bana. AMD de ise allah korusun stabilite sorunları crashler çok kötüydü eskiden.

Troll konu falan değil yahu. Daha bugün son Game Ready sürücüsü indirdim her on saniyede bir siyah ekran yiyorum hep sil yükle yapmak zorunda değilim bu sürücüleri.

O çok doğal bir şey herkesin başına gelebilir, trol konu olarak düşünülmesinin sebebi, sorununuzdan bahsetmeyip konuyu çok fazla genelleştirmeniz.

Yaşadığın sorundan bahseder misin? Çok uzun zamandır NVIDIA kullanıyorum. Driver kaynaklı herhangi bir soruna karşılaşmadım. Benim karşılaşmamış olmaz sorun olmadığı anlamına gelmez ama sorun çıkarma oranı çok düşüktür.
Hocam zaten AMD tarafı daha da berbat çöp, ondan bahsetmiyorum. Sadece ekran kartı sürücü sistemi yerine başka bir teknoloji geliştirilmeli diye düşünüyorum. Nvidia bile olsa her sürücü kurduktan sonra fps düşmesin diye dua ediyorum.

Hocam zaten AMD tarafı daha da berbat çöp, ondan bahsetmiyorum. Sadece ekran kartı sürücü sistemi yerine başka bir teknoloji geliştirilmeli diye düşünüyorum. Nvidia bile olsa her sürücü kurduktan sonra fps düşmesin diye dua ediyorum.
Göze batan bir FPS düşüşü hiç olmadı ki. Oynasa 1*2 belki oynuyor. Kötülemek için konu açmışsın gibi duruyor daha çok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı