Jacob STONE
Kilopat
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar DLSS ve FSR sürekli karşılaştırılmakta, bildiğim kadarıyla açık kaynak kodlu bir teknoloji FSR. Neden "NIS" ile kıyas yapılmıyor?
FSR mod gibi yüklenebiliyor, en azından ben öyle biliyorum. NIS denedim en az FSR kadar güzel görüntü veriyor (2.0) kıyas yapıyorum. Elimde; Rx 6600 ve Nvidia 3060 Ti var. İki üreteci markaya da eşit yaklaşıyorum.NIS bildiğim kadarıyla oyundaki HUD'ın da kalitesini düşürüyor ve resolution scaling'den pek bir farkı yok. FSR ise HUD'a dokunmadan gerçek upscaling yapıyor ve Cyberpunk'taki gibi iyi uygulanırsa Quality'de Native'den farksız sonuç verebiliyor. Dolayısıyla onlar da tam rakip değil. NIS'in rakibi RSR olabilir belki.
Cyberpunk'ta NIS çok daha yumuşak görünüyor burada, belki testi yapan keskinlik açmamıştır ama. Ayrıca HUD kalitesini düşürmesi büyük bir eksi bence. Yine de bedava teknoloji o yüzden itiraz edecek bir şey yokFSR mod gibi yüklenebiliyor, en azından ben öyle biliyorum. NIS denedim en az FSR kadar güzel görüntü veriyor (2.0) kıyas yapıyorum. Elimde; Rx 6600 ve Nvidia 3060 Ti var. İki üreteci markaya da eşit yaklaşıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.