NVIDIA Reflex vs AMD Gecikme önleme

ThyphooN

Hectopat
Merhaba yeni PC almayı düşünüyorum. Valorant CS:GO tarzı oynuyorum. NVIDIA'da Reflex bayağı fark ediyor diyorlar. AMD'de gecikme önleme var. Ama acaba hangisi daha iyi? Ya da aralarında fark var mı? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence tercihini Nvidia'dan yana kullan. AMD'de de Nvidia'da da bulunan gecikme önleme gözle görülür bir fark yaratmıyor zaten sadece sayısal verilerde biraz fark ettiriyor. Hem yazılımsal anlamda da Nvidia daha kullanışlı olur. Paranız varsa Nvidia sadece oyun bazlı bir sistem ise AMD.

Bence tercihini NVIDIA'dan yana kullan. AMD'de de NVIDIA'da da bulunan gecikme önleme gözle görülür bir fark yaratmıyor zaten sadece sayısal verilerde biraz fark ettiriyor. Hem yazılımsal anlamda da NVIDIA daha kullanışlı olur. Paranız varsa NVIDIA sadece oyun bazlı bir sistem ise AMD.

Hocam oyun için kullanılacak öyle sistem gereksinimi isteyen hikaye bazlı oyun oynamıyorum pek zaten rekabetçi Valorant CS2 tarzı daha çok yutup da bir videoda Recep Baltaş ındı hatta ciddi etki ettiğini söylüyordu o kafamı karıştırdı

AMD'nin refleksi FSR 3'le gelecekti sanırım. İkisi de aşağı yukarı aynı.
Recep baştaş ın reflexle ilgili bir videosu vardı o kafamı karıştırmıştı

Son gelen güncellemeden sonra V-Sync gecikmesini düşürüyor AMD.
V sync valo cs tarzında kapalı oluyor galiba

İki teknoloji de çok hissedilir fark vermiyor fakat Nvidia genelde yazılım konusunda daha iyi oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı