NVIDIA RTX 4070 Ti Super vs NVIDIA RTX 4080 Super

İki model arasında kaldım. Arada %20 performans farkı var diyorlar. Fiyat olarak aklımdaki iki model arasında 10 bin TL fark oynuyor. 4080 Super almaya değer mi?
Butceniz asiri zorlanacaksa arkadasin dedigi gibi bir tercih yapabilirsiniz. Aklinizdaki modeller ve butceniz nedir acaba?

Butceniz asiri zorlanacaksa arkadasin dedigi gibi bir tercih yapabilirsiniz. Aklinizdaki modeller ve butceniz nedir acaba?
Aklımdaki kartlar:
  1. GALAX GeForce RTX 4080 SUPER
  2. Gainward GeForce RTX 4070 Ti Super Panther
But modeller arasında kaldım. En fazla 45'e çıkabilirim. Onda da 4080 super alacaksam.

Aklımdaki kartlar:
  1. GALAX GeForce RTX 4080 SUPER
  2. Gainward GeForce RTX 4070 Ti Super Panther
But modeller arasında kaldım. En fazla 45'e çıkabilirim. Onda da 4080 super alacaksam.
Yani bütçenizi zorlamayacaksa GALAX 4080 SUPER SG alinabilir o zaman. Diger bilesenler nedir? Eger onlar giriş seviyesi kaldıysa ekran karti yerine onlari da yukseltebilirsiniz kalan parayla veya monitor/ekipmana vs. harcayabilirsiniz.

Yani bütçenizi zorlamayacaksa GALAX 4080 SUPER SG alinabilir o zaman. Diger bilesenler nedir? Eger onlar giriş seviyesi kaldıysa ekran karti yerine onlari da yukseltebilirsiniz kalan parayla veya monitor/ekipmana vs. harcayabilirsiniz.
Bilgisayarı yeni topladığım için yükseltme ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Yine de sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı