NVIDIA RTX 5070 gerçekten RTX 4090 seviyesinde mi?

• Konuyu başlatan Alaxel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 4.425
Anlamak için soruyorum: 5070 mining performansı ne olur yani demek istediğim kazım yaparken de 4090 ile yakın performans gösterir mi? (kazım yapmayacağım sadece anlamaya çalışıyorum)

Benim de burada kafam karışıyor mantıklı mı yani yazılımla alıyorsak o performansı bu kartın içinde ne var ki bize 27 FPS gibi vasat bir iş sunuyor.
Bence bilerek saf gücü kısıyorlar ki dlss gibi teknolojiler öne çıksın herkes kullansın. Niye gtx 1080 ti gibi canavar kartlar artık çıkmıyor?

Hocalarım bu dlss4 teknolojisi dlssde yani ai renderda yenilik yaptı mı? Bir de bu teknolojiyi multiframe gen açmadan kullanabilecek miyiz? Sadece render olarak yani? Ve kullandığımızda dlss3ten ne kadar fark olur ikisi de fgsiz?

Hocalarım bu DLSS4 teknolojisi DLSS'de yani AI renderda yenilik yaptı mı? Bir de bu teknolojiyi multiframe gen açmadan kullanabilecek miyiz? Sadece render olarak yani? Ve kullandığımızda DLSS3ten ne kadar fark olur ikisi de fgsiz?

Hocam 4'ün 3 ten farkı sadece performans artışı diye biliyorum ne kadar arttığınıda bilemeyiz şu anlık.

Hocam 4'ün 3 ten farkı sadece performans artışı diye biliyorum ne kadar arttığınıda bilemeyiz şu anlık.
Fark şu yapay zeka 1 kare oluştururken şimdi 3 kare oluşturacak ama bunu sadece 50 serisinin kullanması bana biraz hikaye geldi 40 serisi kullanamaması için bir neden açıklamadılar

Fark şu yapay zeka 1 kare oluştururken şimdi 3 kare oluşturacak ama bunu sadece 50 serisinin kullanması bana biraz hikaye geldi 40 serisi kullanamaması için bir neden açıklamadılar
Yani renderda bir değişiklik yok değil mi? Görüntü iyileştirme dışında? Sadece fg

Ayrıca bu dlss 4'ü fg açmadan kullanabiliyor muyuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı