NVIDIA RTX Remix Tanıtıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
NVIDIA RTX Remix

NVIDIA, mod yapımcılarının oyunları yeniden düzenlemesine ve DirectX 8 ile 9 oyunlarına ışın izleme özellikleri eklemesine yardımcı olacak RTX Remix adlı platformunu duyurdu. Modcular bu aracı kullanarak eski oyunların dokularını ve ışık efektlerini önemli ölçüde iyileştirebilecek. Ek olarak, klasik oyunlar NVIDIA DLSS’den faydalanabilecek. Hatta Portal with RTX bunun örneklerinden birisi olarak duyuruldu. NVIDIA RTX Remix […]

Devamı: NVIDIA RTX Remix Tanıtıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

NVIDIA RTX Remix

NVIDIA, mod yapımcılarının oyunları yeniden düzenlemesine ve DirectX 8 ile 9 oyunlarına ışın izleme özellikleri eklemesine yardımcı olacak RTX Remix adlı platformunu duyurdu. Modcular bu aracı kullanarak eski oyunların dokularını ve ışık efektlerini önemli ölçüde iyileştirebilecek. Ek olarak, klasik oyunlar NVIDIA DLSS’den faydalanabilecek. Hatta Portal with RTX bunun örneklerinden birisi olarak duyuruldu. NVIDIA RTX Remix […]

Devamı: NVIDIA RTX Remix Tanıtıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Şimdi AMD'yi seviyorum da Nvidia bambaşka be aga. Hani getirdiği özelliklere göre RX 6600 tercih edilmeyebilir ama ben gene de ucuz ve kaliteli olan yani bütçe dostu AMD'den yana kullanmaya öncülük vericeğim. Ha para olursa durum farklı işler tabii. :D

Son düzenleme:
Şimdi AMD'yi seviyorum da Nvidia bambaşka be aga. Hani getirdiği özelliklere göre RX 6600 tercih edilmeyebilir ama ben gene de ucuz ve kaliteli olan yani AMD'den yana kullanmaya öncülük vericeğim. Ha para olursa durum farklı işler tabii. :D

AMD'de yavaş yavaş yazılıma önem vermeye başladı. Tabi hala Nvidia'nın gerisinde ama yine de yerinde saymıyor, bir şeyler çıkarıyor.

AMD'de yavaş yavaş yazılıma önem vermeye başladı. Tabii hala NVIDIA'nın gerisinde ama yine de yerinde saymıyor, bir şeyler çıkarıyor.

İstediği kadar gelişsin, istediği kadar fiyatlarını düşürsün. Yeni teknolojiyi, gelişimi önce NVIDIA çıkarıyor sonra AMD'ye geliyor. İşlemci tarafında haklarını yiyemem çok iyiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı