Aynı değildi aynı yaptım monitörü de o zaman masaüstü birbirine karıştı baya küçüldü öyle kayıt alıp izleyince yanlar siyah değildi fakat kayıtı kaydedip monitörün çözünürlüğünü eski haline getirince yeniden yanlar siyah oldu kaydı izlerken çözümü buldum yine de teşekkür ederim.Monitörünüzle aldığınız kaydın çözünürlüğü aynı mı?
Görüntü kalitesinde herhangi bir kayıp vs. varmıdır acaba ?Ayarlar da 1024x768 yok ya baktım da yardımlarınız için teşekkür ederim sorunu çözdüm.Biraz saçma ama belki başkalarında da bu sorun varsa açıklayayım çözümü kendimce buldum. Kayıt almadan önce oyunu 1920x1080 olarak başlatıyoruz daha sonra oyun içi kaydı başlattıktan sonra çözünürlüğü kayıttayken 1024x768 yapıyoruz, bende bu şekilde düzeldi belki diğer arkadaşlara da yardımı dokunur.
Aynı değildi aynı yaptım monitörü de o zaman masaüstü birbirine karıştı baya küçüldü öyle kayıt alıp izleyince yanlar siyah değildi fakat kayıtı kaydedip monitörün çözünürlüğünü eski haline getirince yeniden yanlar siyah oldu kaydı izlerken çözümü buldum yine de teşekkür ederim.
Yok yok olsaydı zaten çözümü aramaya devam ederdim aynı oynadığım gibi videoya da aktarılıyor ekran.Görüntü kalitesinde herhangi bir kayıp vs. varmıdır acaba ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.