NVIDIA shadowplay CS:GO siyah ekran sorunu

• Konuyu başlatan 197823
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 3.034
İşletim sistemi
Windows 10

197823

Kilopat
Arkadaşlar CS:GO oynarken kayıt alıyorum NVIDIA shadowplay ile oyunu kendim oynarken normal gözüküyor. (4.3 - 1024x768 ) fakat kayıt tekrarını izlerken yanlar siyah oluyor. Çözümü nedir bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yan tarafların siyah olması gayet normal bir durum. Oyununuz 1024x768 çözünürlükte iken kayıt ayarlarınız 1920x1080 ise farkı kapatmak için ekranın yan tarafları rahatsız edici bir şekilde siyah olabilir. Render yaparken ya da çözünürlük ayarları ile çözülebiliyor diye biliyorum.

Ayarlar da 1024x768 yok ya baktım da yardımlarınız için teşekkür ederim sorunu çözdüm.Biraz saçma ama belki başkalarında da bu sorun varsa açıklayayım çözümü kendimce buldum. Kayıt almadan önce oyunu 1920x1080 olarak başlatıyoruz daha sonra oyun içi kaydı başlattıktan sonra çözünürlüğü kayıttayken 1024x768 yapıyoruz, bende bu şekilde düzeldi belki diğer arkadaşlara da yardımı dokunur.
Monitörünüzle aldığınız kaydın çözünürlüğü aynı mı?
Aynı değildi aynı yaptım monitörü de o zaman masaüstü birbirine karıştı baya küçüldü öyle kayıt alıp izleyince yanlar siyah değildi fakat kayıtı kaydedip monitörün çözünürlüğünü eski haline getirince yeniden yanlar siyah oldu kaydı izlerken çözümü buldum yine de teşekkür ederim.

Ayarlar da 1024x768 yok ya baktım da yardımlarınız için teşekkür ederim sorunu çözdüm.Biraz saçma ama belki başkalarında da bu sorun varsa açıklayayım çözümü kendimce buldum. Kayıt almadan önce oyunu 1920x1080 olarak başlatıyoruz daha sonra oyun içi kaydı başlattıktan sonra çözünürlüğü kayıttayken 1024x768 yapıyoruz, bende bu şekilde düzeldi belki diğer arkadaşlara da yardımı dokunur.

Aynı değildi aynı yaptım monitörü de o zaman masaüstü birbirine karıştı baya küçüldü öyle kayıt alıp izleyince yanlar siyah değildi fakat kayıtı kaydedip monitörün çözünürlüğünü eski haline getirince yeniden yanlar siyah oldu kaydı izlerken çözümü buldum yine de teşekkür ederim.
Görüntü kalitesinde herhangi bir kayıp vs. varmıdır acaba ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı